Undă verde la înscrierile pentru Webstock 2014

În fiecare an, din 2010 încoace, îmi rezerv ultima vineri din septembrie pentru Webstock. De atunci nu am ratat nici o ediție și sper că nu o să o fac tocmai în 2014.

Webstock este cea mai mare conferință despre blogging, social media și tech din online-ul românesc și e locul perfect în care să vă petreceți o vineri departe de birou (asta în cazul în care nu sunteți în concediu). Serios, fix că pică o zi în concediu sau vă luați o zi liberă de la birou, dacă aveți treabă cu subiectele de mai sus nu aveți de ce să ratați Webstock 2014.

Anul acesta, Webstock va avea loc la JW Marriot Grand Hotel pe 26 septembrie și de pe 15 iulie s-a dat undă verde la înscrierile pentru participarea la conferință și mai apoi la Webstock Awards. Fie că faceți parte din comunitatea de bloggeri, sunteți de la client/agenție sau doar pasionați, vă puteți înscrie aici.

Înscrierea proiectelor și campaniilor la Webstock Awards se poate face gratuit, între 15 iulie – 1 septembrie 2014. Apoi nu rămâne decât să aflăm câștigătorii la gala Webstock Awards, asta după ce trece toată ziua de conferințe. Categoriile la care se pot înscrie proiecte anul acesta sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

[Sunt tare curios ce campanii se vor duela anul acesta la Webstock Awards]. – Am pierdut puțin în ultima vreme contactul cu social media și sper că la Webstock voi mai recupera din terenul pierdut. Nu de alta, dar nu se știe niciodată când, cum și de unde sare iepurele. Și poate mai învăț ceva între timp.

Webstock 2013 Photo credit @Dragos Asaftei.

Toate știrile și noutățile despre Webstock le puteți afla de pe Webstock.ro, de pe @webstockro, contul de twitter dedicat evenimentului și de pe pagina oficială de Facebook.

PS: Trebuie să ajungeți la Webstock. Măcar pentru activări. Întotdeauna sunt câteva activări mișto în cadrul/pauzele conferinței pe care merită să le încercați.

7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *