Supernatural

Wow. Al doilea post pe ziua de azi. Cum de la un timp de vreme am lasat filmele in urma si am inceput sa urmaresc seriale. Unul din serialele care m-a atras se numeste Supernatural si combina momente tragice/horror cu momente foarte amuzante. Storyline-ul se invarte in jurul a 2 frati Sam si Dean care in fiecare episod se intalnesc cu forte “malefice” in quest-ul lor de a afla cine e demonul care cu ani in urma le-a omorat mama.

Momentele amuzante se produc atunci cand Dean este implicat in escapade amoroase provocate de sarmul sau aparte in timp ce fratele mai mic este cel mai ghinionist dintre ei cand vine vorba de amor. smile_teeth Pe parcursul celor 2 sezoane si jumatate filmate pana acum si care se continua si in prezent baietii intalnesc tot felul de demoni si spirite in quest-ul lor final, de la Big Foot si Shapeshifteri pana la Demonul ce le-a stricat copilaria.

Din distributie fac parte: Jared Padalecki alias Sam (House of wax, Gilmore girls), Jensen Ackles alias Dean (Smallville, Dark Angel sau Dawson’s Creek) si altii cum ar fi Emmanuelle Vaugier, Lauren Cohan si Jim Beaver.

14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *