Wrestlemania XXIV

A venit si ziua in care vorbesc despre sport. Mai exact wrestling sau divertisment sportiv sau cum vreti sa-l numiti. Si momentul e perfect ales deoarece e mai putin de o zi pana la cea mai mare reprezentatie din wrestling: Wrestlemania 24. Asa cum fotbalul are Cupa Mondiala, ciclismul Turul Frantei, asa si wrestlingul are Wrestlemania.

Anul trecut la WM 23, 80 000 de mii de oameni au umplut pana la refuz arena din Detroit, Michigan pentru ai vedea in actiune pe John Cena, Shawn Michaels, Undertaker sau Batista.
Acum lucrurile sau schimbat, au aparut ale rivalitati si show-ul promite a fi unul dintre cele mai tari din istorie.
Vom incepe cu celebrul Money in the Bank Ladder match unde cei opt competitori: CM Punk, John Morrison, Mr. Kennedy, MVP, Chris Jericho, Carlito si Shelton Benjamin se vor duela intr-un meci cu scari pentru a-si atinge scopul final: servieta agatata la 7 metri deasupra ringului ce le da dreptul la un viitor meci pentru un titlu din WWE.
Meciurile vor continua nu neaparat in aceasta ordine cu: un meci Lumberjack intre divele care au pozat in Playboy, un alt meci intre branduri Smackdown vs Raw > Batista vs Umaga, un Battle Royal de 24 de oameni unde invingatorul se va duela in aceeasi seara cu Chavo Guerrero pentru centura ECW, un altul va fi cel dintre JBL si Finlay intr-o adevarata bataie de strada iar spre sfarsitul serii vom avea patru meciuri interesante: HBK vs Ric Flair intr-un meci decisiv pentru cariera mosuletului Flair caci daca va pierde va fi dat afara din WWE, un meci in care totul e permis intre colosul de aproape 250 de kg Big Show si faimosul boxer Floyd Mayweather iar finalul va fi la fel de grandios ca si anul trecut cu meciul dintre Edge si Undertaker pentru centura mondiala contra celor 15 victorii consecutive la Wrestlemania ale Mortului Viu si ultimul meci va fi si cel mai tare.
Un meci in trei pt cel mai tare titlu din wrestling: centura WWE pentru care se vor duela cei mai tari luptatori din RAW: Randy Orton, fost campion mondial si actual detinator al centurii WWE sau Ucigasul de legende care a lasat in urma lui victime din trecutul WWE-ului, un luptator nemilos, fara scrupule si egoist, Triple H de 11 ori detinator al centurii WWE, supranumit King of Kings (Regele Regilor) sau Asasinul cerebral pentru ca in ring se comporta la fel ca un asasin si nu lasa nimic in urma si in final John Cena, triplu campion WWE, favoritul meu care a revenit dupa o accidentare suferita in octombrie 2007 din cauza lui Randy Orton si care la Wrestlemania vrea sa-si recapete titlul pe care a fost nevoit sa-l cedeze. Asa ca vom avea toate ingredientele ca acest show sa fie cel mai tare din istorie.
Va urez vizionare placuta pentru cei care urmaresc webcast-ul showului iar pentru ceilalti urmariti transmisiile Sport.ro pentru a afla cand va fi transmis show-ul.smile_shades
14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *