17, un thriller romanesc

De vreo trei saptamani incoace a inceput pe Prima TV, un nou serial romanesc, 17, incearca sa rivalizeze cu serialele vestice si sa speram ca o va face. Dupa un scenariu scris de Mugur Mihaescu, cunoscut tuturor ca Garcea/Leana Partag din Vacanta Mare, 17 este un serial ce arata realitatea romaneasca, cu toate problemele societatii si a lumii ce-o inconjoara.

Povestea se invarteste in jurul lui Didi, o fata de 17 ani care este la varsta la care orice se poate intampla. Tatal vitreg n-o suporta, mama ei nu poate sa-si dea seama de asta si de aici totul iese pe dos.

Lumea fetei e incadrata de cercul ei de prieteni, mai mult sau mai putin dubiosi, mai ales ca violenta, drogurile si prostitutia sunt un subiect comun al Bucurestiului de azi.

Titlul primului episod este unul sugestiv: “La mana destinului” descriind exact vietiile celor implicati in aceasta poveste.

Dar dupa cum spune si scenaristul; Acesta este o poveste fictionala pe care nu doreste sa o vada in realitate. Cred ca si ratingul serialului 15, este unul corect deoarece acest serial nu se adreseaza celor sub 15 ani.

Asa ca daca aveti timp si doriti sa stiti de pericole sa va feriti va sugerez sa urmati acest serial in fiecare duminica de la 22:00 pe Prima Tv.

Din distributie fac parte: Letiţia Vlădescu – Didi Parvu, Daniela Nane – Andreea Parvu, Gelu Niţu – Bogdan Parvu (tatal vitreg), Cosmina Păsărin – Ramona (amanta doctorului Parvu), Sorin Poamă – Mario (baiatul rau) si altii.

Interesant e ca producatorii au ales pentru soundtrack-ul serialului melodia trupei Parazitii, Vrei Bani care se incadreaza foarte bine cu tema serialului.

14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *