One Tree Hill

Da stiu un alt serial. Ce sa va zic: sunt mare amator de seriale. De data asta am ales ca tema serialul One Tree Hill care momentan a ajuns la sezonul 5, dar recunosc ca am vazut deabia primul sezon.

Acest serial se incadreaza in genul Drama/Comedy/Romance impus de standardele defunctului The O.C.

Actiunea serialului se petrece in oraselul Tree Hill unde se disputa adevarate razboaie familiale. Totul se invarte in jurul fratiilor Scott, Nate si Lucas care nu decat un singur lucru in comun; tatal lor Dan Scott, sunt fortati sa joace impreuna in echipa de baschet a liceului totul incepe sa se naruie.

Secretele; bine pastrate sau nu, relatiile amoroase dintre Lucas, Peyton si Brooke sau intre Haley si Nate, totul incepe sa o ia razna. Intrigile, minciuna si suferinta nu sunt nici ele neglijate aici mai ales cand trecutul te bantuie, meciurile de baschet devin tot mai competitive, adolescentii pleaca de acasa, fetele pierdute revin la iubitii din trecut dar asa cum o arata sezonul 1, fratii ajung pana la urma sa se inteleaga intre ei si sa joace in echipa.

Din actorii distribuiti remarcam pe: Chad Michael Murray – Lucas Scott (House of wax, Gilmore Girls), James Lafferty – Nate Scott, Hilarie Burton – Peyton, Bethany Joy Galeotti – Haley James (Felicity) sau Sophia Bush – Brooke Davis (John Tucker must die, Supercross, Stay Alive, Nip/Tuck).

14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *