Champions League si Liga I

Ce zile, Doamne. Se vede ca vine ca lumea fotbalului a luat-o razna rau de tot si ca orice e posibil. Mai ales dupa cele intamplate weekend-ul trecut.

In minunata Liga a lui MItica campionatul a ajuns in punctul unde CFR si Steaua se vor duela de la egal la egal pentru a castiga si cine va gresi va pierde. Dar totusi din lupta asta apriga, castiga ce-i care au cu adevarat nevoie. Duminica a fost meciul CFR-ului cu Pandurii Tg. Jiu. Toata lumea credea ca cei de la Cluj vor avea un meci usor dar stelistii sperau ca Pandurii sa bata si surprinzator asta s-a intamplat. Am ramas surprins cand dupa meciul cu Dacia Mioveni pe care Steaua l-a castigat cu 2-0, am intrat pe gsp.ro si am vazut k CFR si-a furat-o acasa cu 2-1. Dar asta nu a fost totul.

In meciurile jucate ieri in Liga I, inca o noua surpriza m-a facut sa sar de pe scaun. Alt meci, acelasi scenariu, acelasi scor. Aseara in Bucuresti s-a jucat Dinamo cu Pandurii. Totul a fost bine pana in minutul 86 cand Dinamo conducea cu 1-0 a venit dezastrul. In doar doua minute cei din Targu Jiu au dat doua goluri linistea lasandu-se pe “Stefan cel Mare”. Se pare k mitul mai nou se numeste cum zikea un tovaras de-al meu “Cine vine-n Groapa da doua si pleacasmile_teeth” si Pandurii au demonstrat asta.

Dar sa lasam la o parte muritorii de rand din Liga lui Mitica si sa trecem la superfotbalul din Champions League unde a fost o saptamana plina de goluri.

Returul sferturilor de finala a fost unul de foc mai ales marti cand s-au jucat meciurile Liverpool – Arsenal, Chelsea – Fenerbahce, iar aseara Barcelona – Schalke si Manchester – AS Roma.

Insa pe departe cel mai tare meci a fost partea a treia a trilogie dintre cormorani si tunari disputata acum pe Anfield Road. Oare cine mai credea ca Liverpool se mai poate califica? Eu unul nu mai credeam.

Dar determinarea lui Gerrard, capul antologic al lui Hyppia si piciorul magic al lui Torres au facut ca Liverpool sa intoarca rezultatul si sa castige cu 4-2.

Macar o sa avem niste semifinale interesante si interzise cardiacilor.

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *