Alias

Alt serial la care ma uitam regulat si pe care de curand l-am terminat vizionand episoadele din seria cinci e Alias. Sincer e unul din serialele mele preferate si chiar daca unii l-ar compara cu Nikita, Alias e foarte diferit.
Alias e povestea unei tinere studente Sydney Bristow recrutate de pe bancile facultati, de o organizatie fantoma SD-6, care este o ramura secreta a CIA-iului. Dar Sydney afla mai apoi ca SD-6 nu face parte din CIA si ca este doar organizatie terorista si face greseala de a-i spune adevarul iubitului care este asasinat in conditii suspecte. Acest lucru o face pe Sydney sa treaca de partea binelui, pentru a lucra ca agent dublu si a se razbuna pe directorul SD-6, Arvin Sloane si pentru a-l impiedica pe acesta sa puna mana pe artefactele profetului Milo Rambaldi pentru care Sloane avea o obsesie.
In lupta ei de a-l opri pe Sloane, Sydney mai avea de infruntat si alte organizatii secrete cum ar fi K-Directorate, The Covenant si Prophet 5 si adversari ca Anna Espinoza, Mr. Sark, Irina Derevko si Lauren Read.
Dar de la primul si pana la ultimul episod e cale lunga, mistere multe si descoperirea secretelor lui Rambaldi se face treptat si daca vreti sa vedeti actiune la cel mai inalt nivel uitati-va, chiar daca nu va place Jennifer Garner, macar un personaj o sa va faca sigur sa radeti prin modul lui de a se comporta ca un computer geek care vorbeste prea mult, un Mr. Q al zilelor noastre cu multe gadget-uri si mult umor mai pe scurt Marshall.
Din distributie fac parte: Jennifer Garner – Sydney Bristow (Juno, Elektra, Daredevil, 13 going on 30), Ron Rifkin – Arvin Sloane (The sum of all fears, Pulse, Just a kiss), Michael Vartan – Michael Vaughn (Monster in law, Never been kissed), Victor Garber – Jack Bristow (Legally Blonde, Eli Stone), Kevin Weisman, Mellissa George, David Anders si altii.
14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *