De ce iubim femeile?

Oare de ce iubim femeile? O intrebare pe care multi oameni o evita, dar de ce sa o evitam si noi. Sa speram ca o sa va pot lamuri de ce iubim noi femeile pana la finalul postului.
Asa ca de ce iubim femeile? Pentru ca ele reprezinta frumosul pe planeta noastra si noua barbatilor ne place frumosul. Pentru ca ne atrag/ademenesc/seduc sau cum vreti sa-i spuneti voi si apoi ne incanta.
Pentru ca doar ele au puterea sa ne faca sa radem cand suntem tristi, fara chef, obositi.
Le iubim pentru ca se asteapta sa facem asta. Unii mai putin altii mai mult sau ne iubesc ele in acelasi mod. Le iubim cand ne ajuta sa copiem la o lucrare, teza, examen sau pur si simplu cand ne ajuta cu teme.
Nu ne place dar le iubim cand ne epun sa facem ce nu vrem dar intr-un final tot ca ele ramane. Un inger nu poate fi refuzat.
Le iubim cand ne fac mancarea noastra preferata, cand suntem cu ele pe strada, la film, in pat, oriunde si oricand le iubim deoarece ele dau sens vietii noastre si fara ele n-am putea trai.
Le iubim cand gresim deoarece intotdeauna ne iarta greselile oricat de idioate ar fi aceste greseli. Le iubim pentru ca sunt fidele (unele) si se asteapta si ele sa fim la fel. Le mai iubim ca ne
suporta toate mofturile: fotbal, bere cu baietii, plecarile de acasa fara ele, betiile si multe altele.
Si le iubim pentru ca trebuie sa fie iubite, adorate, protejate pentru a fi langa noi multi ani, si pentru a ne iubi si ele oricum am fi si oriunde am fi. Si le iubim pentru ca asa trebuie.
De asta iubim noi femeile.
14 years ago

1 Comment

  1. Frumos zici u… dar ar fi bine dk toti baietzii ar fi de aceeasi parere cu u… nu toate femeile sunt iubite (cred eu) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *