Veronica Mars

Veronica mars e inca unul din serialele la care ma uit frecvent si care spre deosebire de alt serial cu si despre liceeni are o tenta de spying foarte profunda. De ce? O sa vedeti in cele ce urmeaza.
Veronica Mars este un serial despre secrete, tradari, relatii amoroase, rivalitati si tineri. Ea, Veronica Mars este o tanara de 17 ani, fata unui fost serif, devenit acum detectiv particular.
Ca orice licean care se respecta Veronica are si fani dar si multi rivali. Toata aceasta rivalitate porneste de la misterioasa tragedie a mortii prietenei ei, Lily Kane si destramarea relatiei dintre Veronica si Duncan Kane. Astfel pe tot parcursul primului sezon pe care l-am vazut integral Veronica duce o munca a la Sherlock Holmes pentru a afla cine a ucis-o pe prietena ei si pentru a afla adevarul despre noaptea de betie in care isi pierduse virginitatea. Pentru a afla toate acestea, domnisoara va trece prin multe incercari, va afla lucruri pe care in mod normal nu trebuia sa le stie si intr-un final va afla cine este ucigasul prietenei ei.
Dar va las pe voi sa descoperiti toate misterele din Veronica Mars deoarece nu este un serial de comedie si nici unul despre liceeni ci este un adevarat serial politist pe care o sa-l vedeti pe parcursul celor 3 sezoane ale serialului.
Din distributie fac parte: Kristen Bell – Veronica Mars (Gossip Girls, Heroes, Forgetting Sarah Marshall, Assasin’s Creed [VG]), Percy Dags III – Wallace (Boston Public, NYPD Blue), Jason Dohring – Logan (Wedding Daze, Boston Public), Enrico Colantoni – Keith Mars (Numb3rs, Justice League) si multi alti.
Trailer Veronica Mars
14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *