Va place reclama!???

Da stiu. Uneori unele reclame sunt chiar enervante dar in mod sigur altele nu au cum sa nu va placa. De exemplu va mai amintiti reclamele acelea de la dero cat de stupide erau, pentru unii erau foarte amuzante. Sincer mie nu prea mi-au placut.
Dar unele reclame sunt chiar funny si chiar au un sambure de adevar in ele; daca poate exista asa ceva? Stiti bine reclamele la sprite cu hey sefu, sefa sau ultima cu nu te bucura de ghinionul altuia. Ei bine mie chiar imi placeau acele reclame si radeam de fiecare data cand le vedem ca meritau vazute, mi se pareau super tari si pana nu demult ultima reclama mi s-a intamplat si mie, cumparandu-mi un Sprite de la unul din tonomatele din ASE, sa-mi “explodeze” in fata si toata lumea sa rada. Normal k nu mi-a pasat ci mi-am baut sucul in continuare dupa care am aruncat sticla.
Sa lasam un pic glumele si sa trecem la alte reclame care incearca sa fie serioase, dar esuaeza jalnic prin continutul lor comic: Unirea, Clicknet si Altex. Mai stiti?
Insa nu pot uita chiar acum reclamele la ROM, nu-i asa ca erau funny!
Mie personal imi place ultima lor reclama scoasa cu tipa pe yacht, si apoi dintr-o data tipic romanesc un burtos cu un system oldie pe umar, cu lantul pan’ la burdihan ascultand manele. E chiar penala reclama asta.
Ma rog, nimic nu-i mai frumos ca o reclama straina, peste care am dat browsand pe youtube, e chiar funny dar nu se compara cu ale noastre.
Sper ca va placut selectia mea de reclame si sper ca va plac reclamele ca altfel am inbulinato dar totusi va las in compania unei reclame gasite in metrou, cu mult grafitti si mult rock. Sper k personajele au reusit sa aiba ceva vizitatori. Eu unul eram curios cine isi lasa blogul la metrou! Oare sa mi-l pun si eu?

Daca vreti sa vedeti blogul respectiv click aici.

14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *