Smallville

In seara asta ma intorc cu un nou review la un alt serial, Smallville. In momentu asta nu prea mai sunt la curent cu ce sa mai intamplat fiind cam in urma cu sezoanele, urmarind doar cateva episoade din diferite sezoane, ultimul a fost acum vreo 2 saptamani. Parca era un episod din sezonul patru, anyway era season’s finale. 
Probabil scriu acum review-ul asta ca maine e ultimul episod din seria curenta, 7 si de la toata reteaua CW se pregateste de sezonul nr. 8 si practic seria nu se mai incheie. Oare va fi un “Tanar si nelinistit” al serialelor de fictiune sau eventual actorii se vor orienta spre alte filme sau seriale noi din cauza rutinei. Sa speram ca nu deoarece este un serial destul de apreciat de public si cu multe rasturnari de situatie care dau sarea si piperul actiunii. 
In orice caz, serialul se bazeaza pe povestea lui Clark Kent, dar Smallville e Superman in adolescenta. De fapt Smallville e oraselul in care, Superman a aterizat in acest serial fiind un oras plin de peripetii, necazuri, intrigi, superputeri, fete frumoase si nu in ultimul rand viata de licean.
Da nu m-ati inteles gresit deoarece din primul episod al serialului Clark este aruncat in groapa cu lei, adica liceul din oras unde super eroul nostru se indragosteste de Lana Lane sau se cearta cu ea depinde in ce ipostaze ii gasim pe cei doi dealungul celor 7 sezoane de pana acum.
Totusi viata in Smallville se complica odata cu diferitele fenomene fantastice intamplate in oras pe care Clark evident trebuie sa le rezolve fara a-si pune in pericol identitatea de super erou mai ales ca pe urmele lui sta familia Luthor (celebrul Lex Luthor daca a-ti urmarit filme cu Superman) aici fiind vorba si de tatal lui Lex, un magnat avid de putere si avaritie, dar si de tanarul Lex, unul din bunii prieteni ai lui Clark. Pot spune ca Smallville este astfel un serial concentrat inainte de Superman sa ne faca sa intelegem cine a fost Superman si cum prietenii i-au devenit dintr-o data dusmani.
Asa ca daca va place misterul, actiunea si povestile de dragoste Smallville e tot ce va trebuie.
Distributie:  Tom Welling – Clark Kent/Kal-el (Cheaper by the Dozen 1, 2), Michael Rosenbaum – Lex Luthor (Justice League, Racing Stripes), Kristin Kreuk – Lana Lang (Edgemont,  Eurotrip), Annette O’Toole – Martha Kent (Law&Order, Nash Bridges), Allison Mack – Chloe (The Ant Bully, 7th Heaven) si altii care au participat in serial pe parcursul celor 7 sezoane.

14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *