Spectacol in Regie! Cica.

S-a terminat si Liga a-II-a weekend-ul asta si cu ea sperantele amarate ale celor de la CSM Ramnicu Valcea de a ajunge in Liga I. Dar la fel ca in oricare campionat strain lucrurile ciudate se intampla la final.

Dupa cum spuneam, sambata a fost ultima etapa a ligii si dupa foarte multa vreme a fost un meci de fotbal in Regie intre Sportul si FC Brasov. Un meci dupa o lunga perioada de timp caci n-am vazut deloc in sezonul asta pe studenti sa joace la ei acasa.

But this is not the problem aici. Dupa ce am citit presa de ieri am aflat de momentul lacrimogen la care au fost supusi sambata spectatorii din Regie si rezidentii caminelor A6 si A7 care dau un view perfect spre stadion. Asta pentru cei care nu au stat in camere sau la sala de lectura sa invete. Pentru ceilalti meciul a fost stricat de show-ul domnisoarei care a intrat pe teren aproape dezbracata cu o pancarta pe care scria “Dani vino acasa dupa meci”rolleyes care pe majoritatea spectatorilor de la oficiala i-a amuzat. Pe mine sincer nu m-a impresionat deloc fapta domnisoarei care si-a chemat fotbalistul acasa mai ales si-a tras si o amenda bunicica.

Poza cu domnisoara in cauza.evil

Click aici pentru video cu ea.

14 years ago

1 Comment

  1. offf, voi,barbatii, care nu intelegeti femeile! domnisoara probabil se plictisea acasa fara iubitul ei si a vrut sa ii faca o surpriza… raule!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *