1 iunie, o zi magica pentru toti

Uite asa a mai trecut un an din viata noastra, si pe zi ce trece uitam ca am fost, suntem si vom fi copii. Da! Acum la 20 de ani am dat peste facultate, colegi noi, alte orase, plecatul de acasa dar oare am uitat sa mai fim si copii?

Adevarul e ca de cativa ani am privit ziua de 1 iunie ca pe o zi normala, petrecuta mai ales pe bancile scolii, in asteptarea, vacantei, zilelor fara teme si a vremii insorite de afara. Sincer de la un timp de vreme nu ma mai simt copil. Bine, desi unii ma striga bobocel, iepuras, copilu etc. , in ultimul an am invatat ca perioada frumoasa a copilariei s-a dus si ca acum e vremea studentiei, a responsabilitatilor mai mari, a gandirii in detaliu a lucrurilor de fapt incercarea de a trece de la copilarie la o parte din maturitate.

In fine. Chiar n-am idee cum o sa fie azi, dar in mod sigur cand o sa merg pe strada o sa ma gandesc la perioada de dinainte de facultate, la ciclul care s-a incheiat in urma cu un an in viata mea. Oricum, ziua de azi nu-si va pierde din semnificatie in sufletul meu dar se va diminua intr-un mod alarmant pentru toate motivele invocate mai sus. Asa ca pustiilor, bucurati-va de ziua de azi cat mai aveti timp si incercati sa-i mai ascultati si pe parinti cateodata ca si asa vremea adolescentei trece repede.

14 years ago

2 Comments

  1. asta-i viatza care merge mai departe…vorba ceea: apa trece pietrele raman, asha shi aici…anii trec da amintirile raman

    jc32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *