Two and a half men

Inca unul din serialele pe care le-am vazut, de data asta e o comedie. “Two and a half men” sau Doi barbati si jumatate e unul din preferatele mele si sincer nu se poate sa nu va placa. Pana acum serialul are 5 sezoane si un al saselea care vine repede din toamna. Ca sa ma laud, pot sa va zic ca am vazut toate episoadele de pana acum si nu a fost unul care sa ma dezamageasca. La toate eram pe jos de ras si sincer chiar mi s-a parut mai tare decat Familia Bundy sau alte comedii ieftine americane.

In mod normal, ar trebuie sa detaliez subiectul acesti serial dar problema lui e una si buna: Alan Harper este dat afara din casa de sotia lui Judith, si se trezeste ca nu are unde sa stea. Asa ca da buzna peste scumpul lui frate Charlie, care ca orice alt burlac de succes nu face decat sa se culce cu toate femeile care-i ies in cale. In plus dupa ce ca trebuie sa-l suporte pe fratele lui, Charlie il mai are pe cap la fiecare weekend si pe copilul acestuia.

Oricum, in toate cele 5 sezoane in mod sigur nu o sa va plictisiti deoarece toate sunt pline de momente comice, femei frumoase si orice fel de tampenii care dau sarea si piperul serialelor de comedie.

Din distributie fac parte: Charlie Sheen – Charlie ( Hot shot, Scary Movie 3,4, Rated X), Jon Cryer – Alan, Angus T. Jones – Jake si altii in roluri episodice sau mai putin semnificative.

14 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *