Ce ciudat a fost azi

Ziua de azi a inceput destul de bine, dar s-a termiant un pic ciudat. Si prin ciudat ma refer ca sa intamplat ceva neobisnuit, ceva de care nu aveam habar. Lucrurile au inceput sa devina mai serioase odata cu apropierea pranzului si a celor 2 cursuri pe care le aveam pe ziua de azi. Ma rog, primul curs a fost super ok si n-am prea stat degeaba in schimb al doilea a fost chiar iesit din comun.

Bun. Dupa o ora juma de pauza in care am cam stat, urma cursul de la ora 3. Toate bune si frumoase, am intrat in sala, m-am asezat intr-una din nenumaratele banci din amfiteatru si am asteptat sa inceapa cursul.

Intra proful in sala, noi toti pregatiti sa scriem, proful dicta la greu si in juma de ora am scris vreo 2 coli fata-verso, explicatii, demonstratii si alte lucruri cand ma uit la ceas: 25 mi pana se termina cursul. Proful se opreste putin din dictat/prezentat, eu las pixul jos si ma aplec putin cu capul peste clipboard si pac. Adorm instant. In mod clar nu trebuie sa va zik ca m-am trezit la 4.20 exact la incheierea cursului, cu ofata de parca n-as fi dormit vreo 3-4 zile si cel mai naspa e ca dormisem destul de mult atunci. In schimb nici unul din colegii mei nu s-a obosit sa ma trezeasca. Ce oameni!

Asa ca s-a dus si cursul asta insa in drum spre casa eram inca adormit asa k pentru a ma trezi mi-am incantat urechile cu un “Locking up the sun’ pentru mai multa vigoare/trezire si un dus cand am ajuns acasa unde m-am trezit definitiv. Ce zi! Bine ca am continuat-o cu balul.

Later edit:Asta a fost in aceeasi zi cu balul 😛 .

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *