Heroes

heroes_title_cardPentru ca in momentul asta m-am oprit din rezolvarea problemelor de statistica pentru ca n-am un calculator stiintific la dispozitie sa fac toate calculele alea nasoale, am zis sa mai iau o pauza si sa scriu ceva pe aici. Eroi, super puteri si aceasta e reteta ultimului serial inceput in vacanta.

Mai bine zis Heroes. Dupa ce toata lumea ma batea la cap sa ma uit la Heroes si Lost anul trecut ca sunt prea tari, am zis sa ma uit macar la unul din ele. Sincer primul episod din Heroes mi s-a parut prea banal si tras de par dar i-am dat o sansa si am continuat sa ma uit si incet incet am ajuns la seria a 3 pe la jumatatea ei.

Adevarata poveste a celor din Heroes, incepe cu descoperirile genetice facute de geneticianul Suresh, care scoate la iveala ca in lume sunt o multitudine de personaje cu abilitati extraordinare care pot sau nu sa fie un potential pericol pentru societate. Totul se invarta in jurul unor personaje cu abilitati extraordinare care printr-o serie de intamplari se intalnesc fata in fata pentru a salva lumea de la castastrofa: Nathan “Flying man”, Claire – majoreta nemuritoare, Nicky – fata alter ego, Hiro – time traveller, hatianul – cel ce le inhiba puterile si Peter – eroul pe care aclama toti + Isaac – artistule ce picteaza viitorul si Sylar the nemesis. La aceasta adaugi putina aroma cu o companie secreta gen “Inner Circle” ( din Max Payne) si descoperi o serie de intrigi si secrete pentru a ajunge in final sa salvezi lumea de la o catastrofa nucleara si un Sylar fara scrupule.

Still astea nu se termina aici ci continua cu volumul doi, in care intrigile sunt si mai elaborate si se dezvaluie tot despre Companie si legenda celebrului samurai din povestile lui Hiro, care defapt era un “gaijin” in lumea imperiala plus multe alte personaje impunatoare si socante ( Elle) sau pur si simplu reveniri miraculoase gen Sylar. ( I hate that guy).

Am zis cam multe asa ca va las pe voi sa descoperiti volume 3&4 doar asa k sa nu ma strict placerea de a viziona Heroes. “Without heroes there’s no meaning to the word hope.” “Just stay away from love when it does you no good.”

Din cast fac parte: Milo Ventimiglia – Peter, Kristen Bell – Elle, Zachary Quinto – Sylar, Greg Grunberg – Matt, Hayden Panetierre – Claire, Masi Oka – Hiro, Jack Coleman – Noah, David Anders – Adam/Takezo Kensei and others.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UlTnibQD-5I]

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *