Today

Pai today a fost o zi foarte buna pentru stiinta. Nu pe bune, acuma.  Dupa ce zilele astea mi le-am petrecut printre hapciu, servetele aruncate la cos si cateva,  putine reprize scurte sange varsat pentru binele pacientului in cauza, adica eu plus una pereche de casti care au incetat sa functioneze asa ca in consecinta si prin urmare nu-mi mai pot auzi melodiile preferate in linistea din interiorul meu, atunci cand din proprie initiativa imi misc una bucata corp pana la scoala, azi mi-am permis sa-mi mai rup din timpul meu si asa prea liber si sa ies in aer liber.

Asa ca fiind weekend m-am trezit destul de tarziu dar (aka pranz) si vazand ca afara era prea frumos ca sa stai in casa mi-am adus sistemul locomotor in stare de functionare totala si insanatosit vreo 90%, dupa raceala capata la punctul anterior si care a pornit exact cu o zi inaintea revenirii in Bucuresti, am colindat pret de vreo ora si ceva Cismigiul.

Uitasem cum e cu iesirile in aer liber, ultima data cutreirand Cismigiul la o ora destul de…… , a-ti prins voi ideea dar voiam ceva altfel azi si pentru ca nu mai suportam o alta zi petrecuta in casa. Nu mai suportam starea de plictiseala in care ma aflam si pur si simplu voiam o schimbare. Si pana la urma am iesit, dar nu singur ci in compania cuiva pentru ca daca eram singur alegeam varianta lenevitului sau studiatului cursurilor de pe semestrul asta. Nu prea imi place sa ies asa singur, pare deprimant si lipsit de farmec si in general fac asta doar cand am nevoie de liniste.

Macar, plimbarea de azi mi-a prins bine, mai ales k nu mai trag de nas asa frecvent si nu am iesit ca azi era “Valentine’s” ci pentru ca azi era o zi obisnuita si voiam sa ma simt bine.  Anyway, plimbarea mea s-a terminat cu un asalt bine gandit al unor domnisoare care la iesire gave away free hugs, pentru toata lumea. Putin ciudat dar asta e moda in ultima vreme: free hugs giveaway.

In schimb sper ca saptamana pe care o s-o petrec mai mult singur intre cei 4 pereti ai camerei de camin, sa nu fie asa monotona si sa-mi fie onorata promisiunea de a fi scos la film, facuta de cineva cu 2 saptamani in urma. My bloody Valentine 3D poate?

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *