Roblogfest 2009

Way to go.  Anul trecut ziceam ca o sa ajung la Roblogfest anul asta si acum cateva zile ziceam ca daca n-am cu cine merge nu ma duc 🙁 . Totusi exact in ultima zi ca intotdeauna ne-am hotarat sa ne ducem. Asa ca 3 siscoti, bloggeri am purces spre Fabrica, locul de intalnire al blogosferei romanesti. Acolo toate bune si frumoase, caterinca, lume noua veche din blogosfera romaneasca, premii, stand-up comedy si recital Hi-Q. Pacat ca n-am putut sa raman sa vad premierea, dar am mai socializat cu unii mai mult cu altii mai putin, asa dupa cunostiinte. Floryan de la Filmetari si gasca lui si fosti colegi de-ai mei, erau acolo in mare parte pentru categoria Blog de filme, dar m-am intalnit si cu Miruna de la siblondelegandesc si cu adipopescu, ca si la ultima intalnire la care am participat 😛

Ca tot omul am furat si un contact de la cineva din VIP (razvanel lasa tequila si asculta-i pe aia de la HI-Q) ca mai apoi sa asist la decernarea premiilor live pe streamul de pe realitatea din patul de la camin.

Castigatorii de anul asta? Hmm. La unii ma asteptam, la unii deloc dar cred k in rest a fost ok. Pacat de Filmetari ca au fost batuti de Tvblog la categoria filme (Tvblog e blog de seriale), si cam neasteptat moldovenii au fost la putere anul asta, VisUrat castigand vreo 4 premii. Restul: monden.info cel mai bun blog de muzica, adobe romania la blog de companie si pacat ca au facut remarca aia tampita cu photoshop cu licenta de ia huiduit toata sala, si desi e nou in blogosfera, gig a fost selectat la categoria blog de design si putea sa urce mai mult decat locul 33 din 57 de participanti, dar cei care au castigat la categoria respectiva chiar isi meritau premiul. Iar eu?

Eu am iesit din prima etapa de votari cred ca  locul 137 e unul destul de realist din 744 de participanti la categoria blog personal, dar intotdeauna exista o alta data pentru concursuri, premii, socializare si promovare prin blogosfera. So pana data viitoare see ya!

Later edit: La anul vom fi mai multi 😛 . Adina, sper ca nu ne lasi la greu :*

13 years ago

4 Comments

  1. bine ca a iesit. si 3ditorial a fost destul de jos. dar ti-am zis ca o sa fiu in primele 200 de bloguri 🙂

  2. Spectacolul de pe scenă a fost sinistru… Iar despre VisUrât pe tot internetul n-am găsit decât vorbe dulci şi de….mamă. Încă-i caut pe îia 500 care l-ar fi votat….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *