Backstage pass la Serile Teatrului Studentesc 2

Inca un backstage pass. E si ultimul de la Serile Teatrului Studentesc asa ca enjoy it. Ultimele 2 zile au fost la fel de pline in materie de munca ca si prima dar asta nu m-a impiedicat sa ma bucur de spectacole.  Marti in aplauzele publicului, care din nou a umplut sala pana la refuz, au urcat pe scena teatrului Ion Creanga trupele Moft cu “Richard al 3-lea nu se mai face”, Trupa 9 – “Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu” si Thespis -“Mergeam cu caramizi in buzunar” iar aseara a fost premierea si piesa “Asteptandu-l pe Godot” interpretat de trupa celor de la Hyperion.

Anyway:D. In ultima seara de concurs s-au facut remarcati in mod special cei de la Thespis, care ne-au lasat masca cu interpretarea lor si putin cei din Moft cu dramele lor despre  punerea in scena a piesei Richard 3 intr-un regim comunist.

Premierea s-a desfasurat intr-un cadru serios desi ma asteptam ca multi dintre spectatori sa plece dupa piesa celor de la Hyperion dar am ramas impresionat de dorinta oamenilor de a veni la teatru. So castigatorii sunt:

– Cea mai buna actrita in rol principal: Vera Pantea – Ludic

– Cel mai bun actor in rol principal: Alexandru Nagy – Arca lui Noe

– Cea mai buna actrita in rol secundar: o tipa de la Thespis (sorry nu am retinut numele)

– Cel mai bun actor in rol secundar: unul din tipii pe care nu-i cunosc de la Moft

– Cea mai buna regie: trupa Thespis

– Cel mai bun spectacol: Arca lui Noe – “Tabloul”

– Premiul special Time Out: Trupa 9 (habar nu am de ce)

Printre distinctii sau mai numarat cateva diplome si onorii adresate coordonatorilor proiectului: Irina Corina Cirstoiu si Vizuroiu Alina si presedintelui juriului domnul Mihai Lungeanu care pe parcursul a catorva editii ale STS-ului ne-a ajutat mereu si nu in ultimul rand minunatei echipe care a facut posibila derularea acestui eveniment.

Am primit si o diploma! Yey!

Si pentru o seara  echipa STS a primit prin aplauzele si ceea ce astepta din partea publicului dupa lunile de munca la proiect: Recunostiinta pentru organizarea excelenta a festivalului si pentru atmosfera creata la fata locului:D

Oricum am fost minunati si aseara lumea a fost o scena dar noi am fost adevaratii actori!

BTW; a fost si un afterparty dupa:P…… In postul urmator la Coyote:)

13 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *