Cum se distreaza SiSCotii?

Ce intrebare mai e si asta! Hello, freaks. SiSCotii stiu intotdeauna sa se distreze. Dar mereu o fac cu stil! Asa ca ultima data, cortina s-a tras asupra STS-ului, proiectul, din care cu mare placere am facut parte si s-a lasat cu afterparty. Ca deh, ce-i ala proiect reusit fara un afterparty in care sa ai parte de time of your life. Stiu poate sunt putin mai nonconformist dar imi place sa alternez limba materna cu engleza si cum o stapanesc destul de bine imi place sa o si folosesc.

Asa ca la sugestia mea, am dus toata echipa STS, in Coyote la karaoke. Si, Jesus, am aflat ca SiSCotii chiar stiu sa cante si nu o fac rau deloc. Toata seara pana aproape de miezul SiSCotii au incantat atmosfera si nu numai cu diferite tunes din Europa si de peste Ocean, s-au facut filmulete si multe poze caci asa ne place noua, pasionatii de fotografie, arta si cibernetica, cantand pana nu ne mai tinea vocea dar pana la urma tot rezultatul pe care toata lumea il asteapta a iesit: ne-am distrat la maxim, cum facem de fiecare data cand iesim undeva.

Oricum, nu cred ca e nimic mai tare sa termini un proiect cu bine si sa te distrezi la maxim desi eram in saptamana mare dar nah trebuie sa mai ies si pe undeva din cand in cand. Si muncim, invatam da si ne distram ca doar sunt adolescenti.

Later edit:P

Cateva poze cu noi cantand.img_8135

12 years ago

1 Comment

  1. “Stiu poate sunt putin mai nonconformist dar imi place sa alternez limba materna cu engleza si cum o stapanesc destul de bine imi place sa o si folosesc.”
    Asta a fost prima stai asa ca vine si a 2-a…

    “Si muncim, invatam da si ne distram ca doar sunt adolescenti.”

    Sa imi zici unde gresesc eu 😉
    Take care.. al tau coleg grijuliu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *