Stand-up comedy in MaXX

Aseara am ajuns si eu la un show de stand-up comedy, free. N-am ajuns prea tarziu de la el, mai ales ca MaxX e la doi pasi de locul unde stau asa ca nu a trebuit sa merg prea mult.

So pe la 10 am ajuns acolo, doar sa vad ce glume scot ce-i de la deko si guess what! S-au dat in spectacol doar Vio si Teo si s-au incurcat in glume care le-am mai vazut cu ei pe youtube: cele cu ASE-ul, messengerul, limita inferioara/superioara, fumat si Mihaela Radulesc dar si altele pe care chiar nu le auzisem pana acum.

Daca Vio a avut un act cat de cat acceptabil si a ras lumea la glumele lui, Teo a fost la fel de tare ca in toate videoclipurile pe care le-am vazut pe youtube cu el: glume cu cosmopolitan, glume cu si despre femei, glumele de deasupra cu ASE si cu limita, si l-a un moment dat sa luat de o tipa si practic dupa tot ce i-a zis Teo, saraca fata mai avea un pic si plangea.

Anyway pentru mine a fost fun, fiind prima data cand vad live un astfel de show so I was happy, mai ales ca am intrat si pe gratis:D. Sper sa gasesc si eu mai repede filmuletele de la show sa-l revad.  See ya next time.

13 years ago

2 Comments

  1. “ce-i de la deko”; “si l-a un moment dat”; “sa luat de o tipa” ???? Probabil aceste greseli au fost facute din cauza unei neatentii excesive, nu? Mare grija pt ca asa ceva e inacceptabil. O zi buna.

    1. La ora cand scriam post-ul asta eram putin sleepy, desi ea ora pranzului, asa ca scuzati-mi greselile. Cu prima ocazie cand o sa petrec mai mult timp pe blog o sa editez post-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *