My brands

Pauza. Teoria de la sisteme e enervanta si mancatoare de resurse fizice impresionate asa ca am luat o mica pauza si am mai deschis photoshop-ul putin si am creat un colaj cu brandurile cu care ma identific zi de zi sau macar de o buna bucata de vreme. Ideea e pornita de la Nihasa care a aruncat in stanga si-n dreapta leapsa asta. Asa ca am preluat-o si eu.

mybrandsTin sa precizez ca nu e ordine anume in care sunt expuse diferitele branduri dar unele au o mai mare importanta si impact in viata mea decat altele. Acum ca am pornit morisca o trimit si eu mai departe la: thatboynextdoor, dana, twistedmad, copilu, 3ditorial, bogdan, personal journalist si floryan.

Pentru acele persoane care nu se descurca cu PS-ul exista si varianta Paint si search pe google pentru logourile voastre preferate 😛 Anyway I should get going with my morning breakfast and go back studying. See you soon.

PS: stalkerul meu oficial ar trebui sa citeasca postul asta 😉

12 years ago

7 Comments

  1. “Teoria de la sisteme e […] mancatoare de resurse fizice impresionante”
    Intelegeam sa fie resurse psihice… dar fizice?!?! Ceva exemple? 😛

    1. pai in mare parte sigla photoshop e una din cele mai importante da incerc sa nu o fac cea mai importanta. sa nu troneze numai ea.

  2. cea mai importanta sigla pentru mine e sisc .. si in afara de ce e pe lista ta as adauga samsung si as scoate nokia; in loc de fanta… nestea sau ice tea … si neaparat mc si kfc … tu de ce nu ai mec? b-(

    1. SiSC-ul si PS au un loc important in inima mea, si in viata de zi cu zi, dar mec-ul nu e chiar asa. Nu mananc zilnic de la Mec, sa fim seriosi danutza:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *