Flex Tour Bucuresti

Later edit: asa cum v-am spus in post-ul trecut revin cu detalii de la Flex Tour. Am fost acolo si multumesc inteligentului de fata aka eu ca nu m-am razgandit si am facut lucru bun pentru viitoarele mele planuri si noile cunostiinte.

Enervat de net-ul ASE-ului, am fugit pana la urma in Crangasi la 41, mi-am cumparat frumos bilet pe RATB, ca deh bani de amenda nu am, doar sunt student si desi era o caldura sufocanta la ora aia in vreo 10-15 minute am fost la Plaza. Am intrat in cladirea de langa mall, mi-am specificat numele, mai greu cu descifratul listei ca domnisoara de la intrare nu ma gasea si pana la urma am intrat. Urc pana la etajul 9, dau un buna ziua oamenilor care erau pe acolo, ca asa e frumos si intru in sala unde nu erau decat vreo 2 tipi de la Fl{x}r care urmau sa prezinte later that evening si cateva persoane pe scaun.

Mi-am asezat lucrurile pe un scaun m-am apucat de jucat biliard cu cineva ca sala de conferinte arata a game room (ping pong table, foosball, pool table, scaun de relaxare, skateboard si trotineta 😉 ) pana la urma oamenii astia muncesc acolo sau se distreaza ca nu m-am prins :d

Anyway m-am trezit la cateva minute cu necenzurat pe capul meu si am inceput sa discutam tot eventul despre PHP, Catalyst si alte lucruri prezente in seara de ieri si am stat pe net-ul wireless de la Adobe. Nu prea stiam asa multe despre tehnologiile prezentate acolo dar am ramas masca la ce chestii poti face cu FlashCatalyst gen aplicatii desktop/web doar din design fara sa fii programator gen un produs care combina toate tool-urile importante de design de la Adobe prezentat de Mihai Corlan, apoi s-a trecut la o prezentare a Flex Builder-ului facuta de Cornel Creanga si o “codare’ a aplicatie realizate mai devreme de Corlan which rocked btw.

Apoi pauza de masa;) necenzurat avea o foame in el si a devorat pizza adusa de organizatori, da am mancat pizza si am baut Fanta cat s-a putut, Adobistii sunt foarte tari, tipi de gasca:)) A urmat o prezentare cam lunga a integrarii aplicatiilor cu ceva mxml din care sincer n-am inteles prea multe dar Pricope era funny cu accentul lui de moldovean autentic si in final baietii de la flexer ne-au arata cum se imbina Zend Framework-ul cu FlexBuilder adica mai pe intelesul unora PHP-ul cu serviciile Flash si inca ceva despre skinning, layout-uri si putin design.

Totul s-a terminat in jurul orei 10 pm cand ne-am ales cu cate un tricou de la adobisti, niste reviste interesante pe care le-am rasfoit aseara despre flash si flex si 2 cartulii despre adobe air si flex ceva in genul aceleia de action script pe care o am in biblioteca de acasa.

PS: Mi-am luat teapa cu garda cica venise in camin doar la aia cu reclamatii dar nah a meritat plecare de ieri dupa amiaza:) La cat mai multe evenimente de la adobe;)

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *