NAG

Aseara a fost o zi numai buna de iesit din casa, la fel ca ultimele 3 zile asa ca mi-am luat flyer-ul dupa mine si am ajuns la noaptea galeriilor. Am vizitat cateva  din galeriile de pe lista but nothing fancy to attract my attention. Ce mi-a placut asa mai mult a fost Carturestiul unde era o proiectie de film si o expozitie foto black&white dar atractia serii a fost pe strada Arthur Verona la Street Delivery, unde lumea s-a inghesuit mai ceva ca in alte galerii 🙂 Lumea mare a blogging-ului isi facea veacul la o bere sau o supa ;), iar restul oamenilor se plimbau nestingheriti.

After that am facut cale intoarsa spre blvd Dacia la o semi galerie cu cateva tablouri bizare, aka Laika, dar destul de usor de inteles daca iti dadeai un minim de silinta 😛 ; bine recunosc prima data am nimerit in fata ambasadei franceze which was lame apoi incet incet m-am deplasat catre universitate unde am intrat intr-o galerie mica si obscura un fel de garaj artizanal cu tot felul de ciudatenii vampire, sexual or christian related.

Usurel se facuse deja vreo 11 si ceva asa ca am ajuns si la o mica galerie pe langa Universitate unde erau cateva tablouri interesante si o mica tombola la care nu m-am bagat, Diana did it 😉 unde puteai castigai un tablou funny facut de niste copii de la Da Vinci art school. Last but not least m-am plimbat ca intotdeauna pe Lipscani si am vazut alte 2 galerii ca nu puteam sa ratez Lipscaniul si uite asa s-a facut vreo 1 fara zece si periplul meu la noaptea galeriilor s-a incheiat cu un little walk home de juma de ora pe jos din unirii pana in regie 🙂 That was refreshing. Anyway it was fun si sper sa se mai organizeze evenimente in genul asta ca mi-e chiar imi plac

13 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *