AMA – one year after

Hai ca am facut si asta:) Un an de voluntariat. A trecut ceva vreme de cand am inceput dar satisfactiile au fost destule si uneori foarte frumoase. Am participat la 3 proiecte, la 2 intruniri in care au fost alegeri pe care le-am pierdut, m-am distrat cu oameni minunati, dar acum a venit timpul sa-i mai invat si pe altii experienta asta.

Asa ca in ultimele saptamani, am oscilat intre scoala si SiSC Promo (adica recrutarile), am creat un afis care din pacate nu a fost ales, dar am facut formularul de aplicare care  a dat pe spate pe toata lumea, am mai participat si la cateva interviuri and so on.

Acum ca noi, echipa SiSC Promo i-am ales sa faca parte din organizatie, le-a venit si lor randul sa vina la prima AMA din cariera de SiSCoti.

Asa ca luni 2 noiembrie, ne-am intalnit cu bobocii intr-un cadru destul de relaxat, in ASE evident si in Cibernetica sa-i familiarizam cu tot ceea ce inseamna SiSC: departamente, proiecte, oameni chestii placute etc. Sincer sa fiu nu am luat prea mult contactul cu ei fiind si omul care s-a ocupat de partea logistica si de prezentarea celorlalti sefi de departamente, coordonatori de proiecte si presedinte. Evident, ca pe multi nici nu i-am vazut la fata fiindca cineva a avut ideea geniala de a stinge lumina in timpul prezentarilor.

In orice caz la social networking-ul de dupa am cunoscut o mana din cei aproape 50 de siscoti noi si deja unii din ei si-au manifestat interesul sa lucreze pe proiecte si cu mine. Pe restul o sa-i cunosc in timp.

Avand in vedere ca in vara asta am fost ales de Executive Board sa coordonez un proiect le-am prezentat oameniilor aflati in sala proiectul meu de webdesign si online si dupa ce m-am prezentat pe twitter (o idee foarte originala pe care nimeni din BE si din membrii activi nu o stiau), tot hint-ul era sa prind net la subsol, mi-am atras si cativa oameni cu care sa lucrez la WebSlice. Si poate si cativa spre departamentul de Logistic&IT ca anul trecut a suflat vantul pe la noi.

Sunt curios cum o sa inceapa ei lucrul acum dupa bal, dar sper ca o sa se descurce, otherwise doomsday is coming.

Prezentare WEBSLICE
[slideshare id=2448962&doc=webslice-091108080022-phpapp02]

Poze de la AMA gasiti aici si aici cu prezentarea mea pe twitter.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *