Poken

Ce e POKEN? Pai in primul rand e o jucarie pe o care o am de cateva saptamani. Si prin jucarie ma refer la una legata de tehnologie. Toy=Gadget.

Apoi nu e ceva tocmai sofisticat ca sa-ti prinzi urechile cu el. E un gadget simplu de folosit si manevrat.

La prima vedere arata ca un stick, numai bun sa cari niste documente, fisiere si alte lucruri care ti-ar trebui la munca/scoala etc. Dar nu e tocmai un stick.

Gadgetul asta e o carte de vizita virtuala cu care elimini posibilitatea schimbarii unor cartoane cu altcineva. (carti de vizita). E ceva relativ nou in domeniu si nu au prea multi dar sper ca in urmatoarea perioada numarul userilor de Poken sa mai creasca. Mie imi pare un gadget fun to have desi nu i-am gasit o functionalitate foarte mare pana acum ( de la numarul mic de contacte pe care le am se trage asta).

Cum il folosesti? Destul de simplu. Am zis mai devreme ca e un stick pe care il poti introduce in orice port USB si astfel ai acces la pagina ta personala de pe POKEN.com unde ai acces la toate contactele, iti poti face niste setari si multe alte chestii. Ideea principala e ca avand n conturi pe diferite retele sociale ti le poti manageria direct utilizand contul de pe POKEN si poti vedea in real time update-uri celorlalte persoane la conturi lor.

Cum faci schimb de contacte cu altcineva? Easy. Jucaria asta are un senzor si doar tre sa atingi senzorul acela de senzorul celeleilalte persoane. Din asta rezulta transferul de date. Banal nu? Si parca a sunat un pic cam aiurea.

Astfel ajungi sa ai acces la contul de facebook, twitter, id-ul de YM, Gtalk, emailul sau numarul de telefon al celuilalt.

Ce-as mai putea zice de gadgetul? Have using it daca aveti  unul.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *