Adrev5

Saptamana asta am ajuns pe la evenimentul celor de la Advice publicitatii: Adrev5.  Am fost si anul trecut la o singura conferinta, dar anul asta am ajuns la 3 din 5 zile mai asa pe final pentru ca nu imi permitea timpul.

Am prins marti seara, Antisocialul cu Atlasul de mitocanie urbana  creat de cativa oameni destul de inteligenti de la Propaganda pentru Radio Guerilla. Apoi miercuri am ajuns la social media si viral unde Crenguta Rosu si Sorin Tudor ne-au incantat cu cateva aspecte de social media in business si cum companiile ar trebui sau nu sa fie pe retelele de socializare iar la ultima sesiune Costin Radu de la IQAds si Cristian Dutoiu de la Webmaker ne-au aratat ce inseamna de fapt un viral, etapele de creatie ale unei asemenea reclame si pe la sfarsit am primit o portie de publicitate cu cateva videoclipuri considerate virale pe care le gasiti aici si aici , ah si sa nu uit va las mai jos cateva linkuri pe care le consider virale, nu neaparat din publicitate.

Din pacate joi nu am ajuns, desi imi doream foarte mult sa ajung la prezentarea Bogdanei Butnar, maybe on another event dar vineri am mers din curiozitate cu fetele de la munca la Bad&Spoof, unde m-am distrat pe ritmurile Happyfish.ro, Gojira si Tudur Marin ne-au explicat cum sta treaba cu spoof-urile si au scos din tolba cateva videouri tari.

Intrati aici ca sa va uitati la ele. Recomand: ‘Pornoliga Campionilor” daca stiti sa scoateti din context, Costache macelarul si Lame’s. Sunt mai multe videouri acolo dar va las sa le savurati. Am primit si o invitatie la party-ul de final dar chiar nu am putut sa ajung si am donat-o unei domnisoare 🙂

Viralele mele preferate (desi nu sunt despre publicitate):

[youtube 0VSymMbMYHA]

[youtube vbE_EkaAY3k]

[youtube ATcqaqwQXF0]

Si 2 chestii auzite saptamana asta, adica 3: 1. Never Lose Money, 2. Never forget the first rule si a treia -> Cum sa intri in publicitate? Doua variante. Prima: invata regulile, apoi incalca-le.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *