NewMediaSchool

Miercuri seara am in una din cladirile modernizate ale ASE-ului la o intalnire NewMediaSchool. M-am dus asa neinvitat, dar desigur mi-am cerut voie ca sa intru acolo. Cam de la inceputul acestui “program” ca sa spunem asa, as fi vrut sa particip macar la o intalnire. Principalul motiv era acela de a invata cateva lucruri noi din aceasta comunitate si cum folosesc oamenii din celelalte organizatii social media eficient.

Miercuri am auzit de proiectele in desfasurare ale celorlalte ONGS-uri si de cum masuram rezultatele in social media, cum ne dam seama daca acel proiect a avut succes….

Pai cum? Pe twitter: vezi cate tweet-uri sau dat despre eveniment, cate RT-uri s-au dat, cati “fans” s-au strans in urma campaniei de pe Facebook, in ce reviste, ziare a aparut proiectul, pe ce site-uri, cine a scris despre and many more.

S-a vorbit destul de mult despre #Aseriada, despre 10 pentru sesiune, despre testul dezvoltat de cei din advice cu trendurile in publicitate, despre twitter si cate servicii/tools-uri utilizate de twitter user ( eu unul recomand tweetdeck); desi Vlad Atanasiu spune ca nu-i plac aplicatiile care folosesc Adobe Air. Anyway pt mine e perfecta jucaria asta: imi pot seta grupuri, searchuri, filtra informatia, u name it. Urasc chestiile de sync intre twitter si conturile de facebook, myspace, linkedin si parca mai era ceva.

Pana la urma ma bucur ca am ramas, pentru ca a fost o experienta placuta, cu niste oameni care vor sa invete cat mai multe despre social media & stuff si way to go CROS.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *