After RoBlogFest

Ce-a fost dupa marea petrecere a bloggerilor? S-au intamplat multe lucruri, dar intai sa insir castigatorii. De fapt doar 2 dintre cei pe care i-am votat au luat premii: filmetari.com si AloModa . Lista castigatorilor o gasiti aici: http://refresh.ro/2010/03/roblogfest-2010-lista-castigatorilor/.

Si acum povestea.  Au fost multe lucruri care mi-au placut si multe care n-au fost pe gustul meu. Din fericire totul s-a terminat cu bine.

Friendly reminder pt la anul: Gasiti o locatie mai buna decat halele numite Fratelli Studios sau Fabrica si alti prezentatori; cineva care sa faca caterinca. Dragos Novac si Zainescu clar nu au stofa de prezentatori. Anyway: bautura a fost din plin, socializare la fel, multe contestatii in legatura cu ze winners dar asta e alta mancare de peste.

Am ajuns cam devreme aseara dar nu a contat ca am dat repede de fetele de la insidepr (care-mi sunt si colege la munca). Maria si Dani pacat ca n-ati stat mai mult. Dupa ele, m-am miscat un pic prin sala si l-am abordat pe Chinezu (pentru o invitatie la #rugbytweetmeet) si asa l-am cunoscut si pe Bogdan Olteanu (10 ani de rugby practicati, omg) si am schimbat cateva vorbe.  Fiind curios cine mai era pe acolo am dat de  Andra Zaharia cu care am discutat putin, iar spre dimineata am mai discutat si am facut poze (e chiar nice cand apuci sa socializezi offline cu oamenii pe care ii urmaresti offline).

Invartindu-ma prin sala am dat de nelipsitul Necenzurat (pana la sfarsitul party-ului era titirez), unde-i bautura moca hop si el, then am facut intr-un final cunostinta cu FataDinPort si al ei Nikon, Titus Capilnean (am schimbat  cateva vorbe despre voluntariat, bloggeri, design si spammeri (Blogatu)).

Mai apoi  am dat  de Auras Mihai care zicea azi la #rubgytweetmeet ca: “Fotbalul e un joc pt gentlemani, jucat de tarani si rugby-ul e un joc pt tarani jucat de gentlemani”. Funny guy with lots of humor (ar trebui sa faca stand up).

Dupa oamenii astia, m-am reintalnit cu Minxieee (o aserista incantatoare) si Oana Bratila (Let’s Do it) si intr-un final, Daniela Matei aka FataDinPort mi-a facut cunostinta cu vedeta serii, Makavelis (in ciuda tuturor criticilor he is a nice guy cu care poti purta o conversatie normala) si cu amicul lui Jorjh (photoshopper&blogger) care toata seara a pandit shot-urile si eprubetele pline cu Jager, Paun Eugen (omul ala care va strica blogurile daca nu sunteti cuminti), Raluxa ( cam micuta de statura, dar funky), Bimus (SMS de sf. Valentin) m-a informat ca in 2-3 zile o sa iasa un nou film (nu va dau spoilere) plus ca a venit la noi cu o sticla de Jager (bloggeri stiu sa se distreze, sa danseze dar cu bautura o duc cam prost). Era o gluma nu sariti asa!

Sa nu uit si de Afaith, venit tocmai din Craiova la event (Linux user, Jager lover, si IE hater) si iarasi runde de poze, socializare pana la final, dans and stuff like that. Anul asta mi-au placut tricourile Roblogfest date la intrare (pe al meu la patat cineva cu Jager), prezervativele IE8  au fost putin cam fail (daca dadeau si ei unele Kaspersky sau Eset mai ziceam), fetele frumoase tot de la intrare, oamenii de la HP care ne tot faceau poze si oamenii care imparteau vouchere pt bere.

All in all a good night with lots of fun, new friends si un Hulk printre noi. Pe masura ce primesc si eu toate pozele o sa updatez contul de picasa, aici sau la piticu aici.

Gata aici e The End, ca e tarziu si ma chinui sa scriu post-ul asta de pe la vreo 8 pm si ma asteapta o zi lunga. Bloggerz rullz si stiu sa faca atmosfera. GoodNight!

11 years ago

2 Comments

  1. Man, in loc de virgula aia de dupa blogatu’ pune si tu punct si un enter, te rog, ca se intelege altceva, si n-as vrea sa producem vreo confuzie ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *