Weekend Plin

A mai trecut o saptamana din aprilie si cu ea inca un weekend minunat, dupa acela cu bikewalk. Plin de evenimente ca altfel nu-i un weekend ok pentru. Ideea e ca urasc sa stau intre 4 pereti. Lucrul asta il fac cand n-am nici un chef sa ies/trebuie sa invat sau pur si simplu sunt plictisit. Am regretat ca am pierdut iesirea la Brasov cu Lecturi Urbane, desi mi-ar fi placut acolo dar aveam o gramada de chestii pe cap si nu puteam merge.

Dar m-am revansat. Saptamana trecuta, Cezar mi-a propus sa organizez #baschettweetmeet ( o mai lunga incercare de a mea de a scoate oamenii din online la aer si implicit sa faca sport), exista #fotbaltweetmeet pentru asta dar am acceptat si am strans pana la urma o mana de oameni sa jucam si baschet.

Dar, intai trebuie sa vorbesc despre #Beertweetmeet. Nu stiam sigur daca ajung pentru ca voiam sa fiu fresh pentru ziua de sport de sambata, dar pana la urma cine ar refuza bere pe gratis si karaoke. Vorbeam cu cineva inainte sa plec de la munca vineri si imi zicea ca nu suntem normali cu atatea tweetmeet-uri, dar parerea lui ramane parerea lui.

Ideea e ca mergem la intalnirile astea sa socializam cu oamenii din social media cu care uneori nu interactionam in viata reala ci doar pe la conferinte si evenimente dedicate online-ului, carierei and so on, unde punem intrebari dar nu intotdeauna lumea tine minte numele nostru si acolo mergem, bem o bere, 2, x si deschidem tot felul de discutii offline, interactionam, legam prietenii and so on.

Anyway, berea a fost buna, karaoke-ul si fussbalul la fel. [aproape am ragusit cantand]. A doua zi mi-am adunat puterile si am descins spre #baschettweetmeet si #fotbaltweetmeet. Aveam o pofta nebuna sa joc baschet si nu am facut-o chiar atat de rau.

In schimn la fotbal am crezut ca o sa fiu la fel de varza ca la ultimul tweetmeet la care am fost. Concluzia a fost ca am jucat cel mai bun fotbal ever. Chiar I was amazed cat de bine am jucat, mai ales ca nu sunt cel mai bun fotbalist, dar I’m improving my skills. Pacat ca s-a stricat spre final totul de la anumiti oameni. Sper ca la urmatorul mini campionat sa nu se mai intample lucruri nesportive.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *