Full Moon yummy Soup Night

Sper sa fie Yummy, altfel o sa sara lumea la gatul bucatarilor de maine seara. Glumesc, ca intotdeauna. Doar ca maine seara daca aveti ceva cu mine ma gasiti la Livada cu Visini, undeva pe Caderea Bastiliei, ajutandu-le pe fetele de la SoupNights la Full Moon Soup Night. [intre timp SUA cu Ghana au intrat in prelungiri]

De ce le ajut? Ei bine, pentru ca realizeaza un proiect minunat pentru o cauza nobila, si pentru ca fac o supa a naibii de buna. Le ajut pentru ca anul trecut am fost la Street Delivery si am auzit de SoupNights, dar nu am stat asa mult si n-am putut gusta din supa lor. Si toata lumea lauda supa aia asa buna.

A venit primul Bikewalk de pe 2010, si fetele ne-au tratat in Herastrau cu delicioasa lor supa si dupa ce am vazut anuntul pentru editia asta, am zis ca ma bag sa le ajut. Asa cum imi place sa merg la Lecturi Urbane sa citesc, cum i-am ajutat pe Iulian si compania la Street Delivery sa faca limonada, si cum pe 25 septembrie o sa ma alatur echipei Let’s Do It sa scapam Romania de gunoaie, asa o sa ajut si maine seara.

Probabil o sa-mi lacrimeze ochii de la cata ceapa o sa tai, dar no biggy ca o sa ma obisnuiesc si sper ca doi dintre bucatarii geniali ai blogosferei (Hadean si Copolovici) sa faca o supa cat mai buna.

Sper ca ziua de luni si apropierea jobului nu o sa va sperie si veniti sa mancati o supa cu noi, schimbam si cateva pareri daca va place sau nu, socializam ca doar nu venim sa stam degeaba.

12 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *