Un like pentru viitor

Nu stiu de altii, dar eu vreau sa castig concursul asta. Stiu ca jumatate din voi urati astfel de concursuri. Si eu sunt la fel una din acele persoane, dar numai din ambitie m-am inscris la concursul asta. Si vreau sa-l castig. Nu pentru o camera foto, un telefon mobil, nu stiu ce bilete efemere la un concert pe plaja y, cu mii de hipsteri pe langa tine. Vreau sa-l castig pentru un loc la Scoala ADC*RO. Cum imi place mult designul si inca mai invat multe lucruri noi, vreau sa stiu cat mai multe si sa pot face reclame care sa fie, wait for it…… Legendary.

Asa ca m-am inscris pe site, incerc sa fac fiecare brief in parte si sper ca voi fi admis. Dar, mi-am rupt din timpul liber si m-am inscris si la concursul facut de ei pe facebook pentru un loc de bursier; poza o gasiti aici: http://bit.ly/dgUuKA.

Acum vine partea foarte frumoasa. Asta in cazul in care vreti sa-mi dati un like si sa fiu cat mai aproape de locul de bursier, trebuie mai intai sa devii fanul Scolii ADC, adica sa dai like (linkul e in paragraful de mai sus pe cuvantul facebook) si apoi sa dai like si la poza de mai sus. Poza cu care am intrat in concurs e un afis facut de mine acum ceva timp, cand aproape invatasem sa manevrez la un nivel mediu Photoshop-ul, si o puteti vedea si mai jos:

Momentan sunt pe locul 2, bine mai e pe 22 august pana se termina concursul dar competitia nu sta degeaba. Si daca va place sau nu comentati, dati like-uri. It’s there to help.

Acum sa explic de ce nu-mi plac astfel de concursuri. Funny thing, nu-mi plac dar particip. Scop educational (investesc in viitorul advertisingului romanesc). Nu-mi plac astfel de concursuri pentru ca pentru a le castiga trebuie ori sa fii spammer (sa dai massuri la greu pana te injura cineva sau iti da ignore) si urasc massurile sau trebuie sa fii popular ceea ce nu prea se incadreaza in standardele mele.

Pentru cine vrea sa puna un like la incercarea mea de a ajunge printre oamenii de creatie din advertisingul romanesc si de a invata multe lucruri despre advertising si print, fac colectie de like-uri la poza de mai sus.  Si apoi ne imprietenim si pe facebook, si pe twitter si unde vreti voi 😉

Pentru ca Shared knowlegde is power!, dupa cum zice un anume HRist de la Adobe.

11 years ago

4 Comments

  1. Părerea mea de învăţăcel în Photoshop, Illustrator şi altele este că faci o greşeală de “noob”. Şi anume, brushul acela alb rămas neterminat şi unele mici elemente peste care se poate trece destul de uşor cu vederea. De când ştiu să lucrez în Photoshop, am încercat să mă distanţez cât de mult posibil de brush-uri, bineînţeles nereuşind cu foarte mari graţii, dar în mare parte mi-am respectat acest moft. E o compoziţie plăcută ochiului, însă acel “logo” este, după mine, prea mare, iar apariţia lui şi pe sticlă nu prea se potriveşte ideii overall. Îmi plac în schimb acele linii, făcute cu Pen Tool, un tool care încă mă face să-mi bat capul la unele forme mai complexe, iar bulele acelea arată foarte bine. Mai puţin cele de pe frunze, dar nu strică foarte mult. Cam atât am avut de zis. Până acum nu ţi-am dat like, însă ceva m-a făcut să mă răzgândesc. Poate şi gândul că aş fi văzut ca “hater” de oamenii apropiaţi mie. În fine, e doar un site de socializare, examenul va fi mai important. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *