Za Meet

Deci care-i treaba cu ZA? Pai dupa 2 saptamani de teasing intens pe twitter, facebook si multe bloguri azi toata lumea a aflat ce inseamna ZA.

In caz ca nu stiati sau pur si simplu nu v-ati dat seama totul a fost o campanie organizata pentru lansarea suitei Office 2010 in Romania, de cei de la Microsoft. Nu eram nici eu sigur la inceput ce era cu #ZA-ul pe twitter dar treptat am vazut logo-ul campaniei si am facut conexiunea foarte repede. (galbenul inchis intr-un chenar + ZA dadea spre ceva a Outlook)

Dar nu am vrut sa stric distractia si am pastrat asta pentru mine, iar aseara am fost invitat sa merg la AFI, sa-mi exprim #ZA-urile. Adica sa scriu acele lucruri care sunt foarte importante in viata mea (ZA fiind considerat ceva mai departe de superlativ).

Azi dupa munca am mers si mi-am exprimat #ZA-urile pe cateva post-ituri care au fost frumos postate astfel incat sa dezvaluie ceva (pentru cei care nu stiau):

Initial totul arata ca o zvastica: Apoi totul a prins contur si post-iturile lipite aratau asa (ca logo-ul suitei office):

Care au fost #ZA-urile mele? Pai le gasiti mai jos. Una mai mult sau mai putin serioasa ( va dati voi seama care).

Deci care e #ZA-ul vostru?

11 years ago

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *