Praktik, nu ma lasa ai mei

Teoretic nu trebuie sa ma lase :))

Nu, nu-i o gluma, e doar unul din spoturile  din noua campanie Praktiker “O Familie Practica”. Spotul de mai jos, “Parchetul”, mi se pare unul dintre cele mai amuzante spoturi ale campaniei.

[youtube rglEXKlE7R4]

Oare de ce? Pai avem odata una bucata adolescent care vrea sa iasa sa se distreze cu prietenii dar nu-l lasa parintii si o pardoseala veche de cand cu anii. Desigur ca tanarul face ce face si scapa de vigilenta parintilor dar parchetul vechi il da de gol si ii anunta venirea pe neasteptate acasa. Solutia magica!?

Schimbarea parchetului. Da! Este cea mai buna idee ca tanarul sa scape de frica de a fi prins noaptea cand se intoarce de la pub cu prietenii. Ta-daam. O solutie simpla la o problema la fel de simpla.

Intrebarea magica e ce as fi facut eu sa pot schimba finalul. Pai simplu. In cazul in care nu ati vazut spotul pana la capat, se intampla ceva la final unde, eu pur si simplu inlocuiam parchetul, adaugam un clopotel la usa si putin ruj pe haina stimabilului si asteptam rezultatul.

Cu siguranta ar fi iesit ceva scantei. Scenariul vostru care ar fi fost? Spuneati ceva diferit? In orice caz, imi place tare mult ideea din spatele fiecarui spot si faptul ca fiecare obiect este schitat dupa o poveste bine gandita.

Totusi, daca vreti sa vedeti si restul de 6 spoturi, va invit sa le vizionati aici si sa va dati cu parerea asupra lor.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *