Life After Work

Life After Work exista :D. Cel putin in ultima luna pentru mine a existat. Fie ca a fost o vizionare de film, o zi la Tea&Coffee Festival, o intalnire Lecturi Urbane in ultima luna chiar am avut multe activitati relaxante dupa orele de la birou. And I enjoyed them. Aseara a fost una dintre ele. La invitatia celor de la LifeAfterWork am mers in AFI Palace, la LaserMaxx Arena la o seara plina de evenimente si multa multa distractie.

In principal am mers pentru relaxare dupa munca (after a long hard week), networking, o partida de laser tag (s-au dovedit a fi 3) si pentru a afla mai multe despre ceea ce fac cei de la LifeAfterWork.

Cand am intrat acolo am fost intampinat de Elena Marineci ( imi parea familiara de aici) si a trebuit sa joc sotronul (old memories de la Targul de ONG-uri de anul trecut), apoi m-am intalnit cu ceata de twitteristi prezenti la eveniment (unii dintre ei experti in Laser Tag).

Cat despre prima experienta la laser tag: Fucking Awesome. Dupa un mic training, am intrat in arena (cu o echipa de experti: Hoinaru, Lucian si Simona) si am batut toate echipele cu care ne-am infruntat. Fiind newbie, m-am descurcat si eu cum am putut si nu am tras echipa in jos. Campul de batalie e plin de obstacole, masini, butoaie, rampe, hidding places (parca am mai trait asta odata), si se alearga mult. Dar mult in sensul ca alergi, alergi si cand dai de primul zid faci dreapta.

Nici macar nu stiu de cate ori m-am ciocnit pe traseu de coechipieri sau chiar cu adversari, nu-i asa Andrei? In orice caz, prima experienta la Laser Tag a fost geniala si sper sa o repet cat mai curand. Totusi nu cred ca pot face un all nighter.

Pozele de la party le gasiti aici.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *