4=5, dupa calculele mele

Da, dupa calculele mele 4 chiar e egal cu 5. Pentru ca martea trecuta, La Noaptea Agentiilor am vizitat 5 agentii in 4 ore. Outcome-ul? Nu a fost chiar ce m-am asteptat, dar a fost o seara faina. 5 din 11 a fost totusi un scor bun tinand cont ca mijlocul meu de deplasare intre ele era ori metroul ori au pied. One step at a time please.

Green Pixel. Prima agentie de pe lista a fost si locul unde am stat cel mai mult. Agentie mica, digitala, indesata undeva pe Soseaua Stefan Cel Mare. Lumea inca muncea la ora la care am ajuns acolo, dar m-au primit cu un Grolsch rece, un tur al vilei si am invatat sa fac si origami. NTS: Departamentul de modelare si studioul foto sunt genial 🙂

Grey. Am ajuns prea tarziu la ei ca sa prind turul casei (which is HUGE, dar cand am intrat mi s-a parut asa de stramta). Concert in aer liber in curte, vizualuri ratacite pe pereti de la diferite pitchuri (Romtelecom, Fairy), un departament de creatie tocmai in pod si o atmosfera putin sumbra. Sincer sa fiu am ramas cu un gust amar dupa vizita asta si in 5 minute eram afara.

Leo Burnett. In cele 5 minute care mi-au trebuit sa ma indepartez de Grey am ajuns la LEO. Ok, open cafeteria inside si multa hipstereala afara dar eu pur si simplu voiam sa vad birourile, vizualuri, departamentul de creatie etc. Sediul e destul de mare adapostind 4,5 sau chiar 6 agentii. (Nu le stiu numarul exact). Practic vizita mea acolo a durat vreo 10 minute timp in care am ramas pe deplin incantat de figurile desenate pe fiecare etaj, de departamentul Creatie ( destul de mare incat sa inghesui 30-50 de oameni in el pentru o sedinta 🙂 ) si de Leii, Effie-urile + nenumaratele ADOR-uri care stateau frumos asezate pe peretii agentiei.

Rusu&Bortun. Initial voiam sa merg si la MBDragan dar cand am vazut cat de dubioasa era zona am zis pas si m-am oprit in curtea celor de la Bortun. Ma asteptam la ceva interesant pe la ei prin agentie, dar nu prea au vizualuri expuse iar tot ce am facut a fost sa beau o vodka si sa stau de vorba vreo 15 minute cu Marc Bortun despre BECEL.

Wundermann. Despre ei nu stiam mai nimic si eram curios cu ce se ocupa dar am ramas placut impresionat de atmosfera de acolo. O vila old school din zona Batistei, mult mov in interior, un concurs Goana dupa Ovi in interior, simulator de F1 afara plus 4 persoane care m-au intrebat daca eu sunt OVI. Cam asta a fost seara mea la Wundermann. Si am aflat si cu ce se ocupa cei de la Wundermann: campanii pe bloguri, evenimente, digital marketing si foarte, dar foarte putin ATL.

As mai fi tinut sa ajung si la Headvertising, Webstyler si BrandUp dar timpul chiar nu mai imi permitea sa o fac si distanta relativ mare dintre ele m-a impiedicat sa fac si pasul asta (probabil daca era un all nighter al agentiilor ajungeam la fiecare).

Pacat ca McCann, Kinecto si Republika nu au fost pe lista ca tare mi-ar fi placut sa trag o fuga si pana la ei.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *