Toamna se numara voluntarii

Odata cu inceperea noului an Universitar in ASE, exista o sumedenie de posibilitati pentru a-ti petrece timpul liber ca boboc.  Cum in mare parte, toamna se numara bobocii, in ASE se numara voluntarii inscrisi in ONG-urile studentesti. Acum nu o sa va mai insirui beneficiile voluntariatului ci va insirui cateva dintre cele mai importante ONG-uri studentesti.

ASER. Campania ASER de anul acesta implica multe lucruri de anul trecut , acum schimband doar mijlocul de transport. “Fii cu un zbor inaintea celorlalti” e motto-ul de anul asta. Interesanta ideea de campanie dar totusi, ma asteptam la mult mai multa creativitate din partea Aseristilor (come on people you can do it). Aici gasiti formularul de aplicare.

Advice. That’s nice. Pe langa faptul ca imi plac multe dintre afisele lor din proiecte, cel de la recrutari mi se pare foarte funny si foarte sugestiv catre targetul celor din Advice (oameni creativi, din marketing&comunicare). “We always find the creative way. Do you” e motto-ul campaniei lor si da: cat de creativ poti fii pentru a prinde un morcov. Formularul de recrutare il gasiti aici. Boboci creativi, sariti pe ei!

BOS. Sau Business Organisation for Students, par ca au ramas putin in urma cu campania de recrutari anul acesta. Inteleg ca motto-ul lor “Business is Fun”, merge foarte bine cu specificul organizatiei si ca diferitele afise de teasing cu numele departamentelor probabil si-au facut treaba, dar ma asteptam la mult mai multe de la ei. Stiu ca sunteti oameni creativi si puteti mult mai mult decat “Business is Fun”. Sper ca numarul aplicantilor sa fie mai mare decat sperati. Pentru aplicare puteti completa aplicatia de aici.

SiSC. Adica Sindicatul Studentilor din Cibernetica (deh tare mi-s dragi omuletii astia), au copt in vision camp-ul din vara asta si in sedintele SiSC Promo, strategia pentru noul val de SiSCoti si a iesit: “SiSC ti-o creste!” Poate va intrebati ce? Eu unul nu va stric surpriza, si ii las pe bobocii de anul I de la CSIE sa afle ce surprize le-au pregatit cei din SiSC. Foarte fain si profi vizualul si sper la mai multe lucrari de genul asta de la noul val. Intre timp puteti aplica si aici.

VIP. Ultimul ONG de pe lista, VIP (Voluntari pentru Idei si Proiecte) cauta voluntari printr-un motto destul de simplu: “Caut potential. Ofer Dezvoltare”. La o prima vedere copy-ul nu ar atrage foarte multa lume dar ceea ce imi place e faptul ca afisul completeaza motto-ul campaniei si sa nu uit de faptul ca cei din VIP au dus o campanie de rebranding in vara asta. Fata de celelalte ONG-uri, VIP-ul va ofera posibilitatea sa va inscrieti in cele 2 cluburi ale lor: Econosofia si Business Club. FYI, gasiti aici formularul de aplicare.

Ramane pana la urma sa va decideti in ce organizatie vreti sa va implicati, sa completati formularul de aplicare si sa treceti de interviuri si perioade de proba.

Ca alternativa la completarea formularelor puteti trece pe la sediile ONG, aflate in str. Frumoasei nr. 31 sau la targul de ONG-uri, in ASE, cladirea facultatii CSIE de pe 12 pana pe 14 octombrie.

PS: Spor la recrutat pentru toata lumea si la cat mai multe proiecte geniale in anul care urmeaza.

11 years ago

7 Comments

  1. @Daniela: cu placere 😉
    @Corina: Sorry, dar pe voi nu am reusit sa va urmaresc, cum n-am prins nici info despre EcoTour sau AIESEC. Chestia cu cele mai importante voiam sa o imbrac altfel.
    @Oby: nu a contat importanta, influenta sau cat de tare e fiecare ONG. Doar le-am pus intr-o ordine alfabetica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *