Alegeri, Alegeri

Ma aflu la rascruce de drumuri, s-au de browsere ca sa ma exprim mai “poetic” si am nevoie sa fac o alegere. Firefox, versiunea 4 Beta e destul de instabil si nu se pot utiliza foarte multe pluginuri, ceea ce imi complica foarte mult munca. La Firefox 3.6 nu am cum sa ma intorc ca are vreo cateva pluginuri folositoare care din pacate nu sunt optimizate la maxim si imi inghetata browserul.

Asa ca vrand, nevrand am ales varianta Chrome (ca browser principal) dar am nevoie si de unul secundar pe care sa testez anumite chestii. Ce fac? Raman la Firefox? Daca da, ce versiune? Instalez Opera sau Safari?

Ar conta foarte mult un raspuns din partea voastra la poll-ul de mai jos. Puteti vota pana luni 8 noiembrie.

Dap, si asta e ultimul post scris in Firefox. Pentru moment.

[poll id=”2″]

11 years ago

6 Comments

 1. Ce sa zic? eu nu ma pot desparti de Chrome. E simplu si la obiect fara prea multe zorzoane. Firefox a fost pentru mine o mina de aur acu ceva ani cand incercam sa caut un inlocuitor pentru IE5. Am folosit tot ce se putea folosi… vechiul Netscape, Opera cu versiunile ei pline de anunturi, pana am dat de firefox.Testez acum si Firefox 4 Beta. Este bun se misca repede l-a mai curatat putin dar tot cu Chrome raman.

  BTW. Am facut si eu acelasi chestionar acu cateva saptamani si au raspuns mai multi:

  Mozila Firefox (49%, 37 Votes)
  Chrome (37%, 28 Votes)
  IE (7%, 5 Votes)

  Poti verifica sursa pe linkul de la nume.

  1. Pai pana la urma am ramas la chrome si safari, dar safari il folosesc mai putin. Totusi astept prima versiune stabila de Firefox 4. Nu ma pot desparti de wisestamp (pentru semnaturi) si chiar daca e si pentru chrome tot merge mai bine pe Firefox (pe chrome nici macar nu vrea sa salveze semnatura)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *