Il facem sau nu carnati?

Vine Craciunul si odata cu el avalansa de aplicatii/concursuri cat mai irelevante pe Facebook. Si evident magia sarbatorilor de iarna.

Dar printre sutele de requesturi inutile pe care le primesc in fiecare zi, am dat peste o aplicatie destul de interesanta. O gasiti aici, si intr-un mod ciudat dar haios se numeste “Operatiunea Porcu”. Personajul respectiv, Gogea e porcul de Craciun pe care in fiecare an il taiem in familie (stiti voi, de Ignat).

Acum ca v-am facut pofta, povestea sta altfel si Gogea, protejat de “normele” europene (legile acelea cum ca nu ai voie sa tai un animal viu…) vrea sa se sustraga de la vechile traditii.

Stapanul ii zice ca poate sa traiasca sau poate sa fie facut carnati, dar totul depinde de noi sa traiasca sau nu. Eu unul am ales sa-l taie pe Gogea ca deh, o portie buna de friptura cu piure de cartofi mi-ar surade si mie de sarbatorile astea.

Oricum, fata de alte aplicatii intalnite asta mi se pare mult prea funny si sunt curios daca e sau nu o campanie la ceva? Anyone?

Pana la urma ce facem? Il lasam sa traiasca sau moare? Haideti ca soarta lui depinde de noi!

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *