5 in 2010

Zilele trecute, Andrei se tot plangea ca nu-i da nimeni si lui o leapsa. Acum are vreo doua, printre care si asta pe care am preluat-o si eu de la Bianca Albu, fata blonda din serialul acesta.

5 lucruri pe care le-am facut in 2010? Mi-ar trebui cam 10 pagini de blog pentru a le enumera pe toate, dar ma rezum doar la 5.

1. Mi-am trecut blogul pe .ro si am inceput sa scriu luna de luna, cu unele mici scapari.

2. Am inceput sa citesc multe carti (vina o impart pe rand oamenii din Lecturi Urbane). De aceea am si vrut sa ma implic in proiect si sa pun umarul la povestea “Lecturi Urbane”.

3. Am cunoscut multi oameni minunati cu care m-am distrat de cate ori s-a putut si cu care am impartasit ganduri, probleme, idei de proiecte etc.

4. M-am invartit adanc in fenomenul social media si am inceput sa ma leg zilnic de Twitter si Facebook. Am inceput sa citesc lucruri despre publicitate si sa vreau sa lucrez in advertising. Am dat admiterea pentru Scoala ADC, dar nu am intrat dar asta  m-a facut sa vreau si mai mult sa lucrez in publicitate (inca citesc multe chestii si e work in progress).

5. Am lasat o facultate si am inceput alta. Am avut puterea sa o iau de la capat. Poate ca pe unii i-am dezamagit cu asta, dar pentru mine si pentru ceea ce vreau sa fac in continuare asa era mai bine.

In final las usa deschisa catre oricine vrea sa primeasca leapsa asta si nu a primit-o inca.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *