Superbowl la nr. 45

In mai putin de 30 de ore se da startul editiei cu numarul 45 din Superbowl. Adica finala NFL. Un prilej bun pentru a scoate cativa bani buni din publicitate. Dar asta in pauza dintre reprize. In fine.

Fiind unul dintre cele mai mediatizate evenimente de pe planeta, eram cat pe ce sa nu-l vad. Motivul il gasiti aici. Multumiri lui Chinezu, care ma ajutat sa-mi  fac intrarea pentru prima mea vizionare live, in format hunedoara 🙂 la meciul de maine seara.

Arena care a gazduit anul trecut, All Star Game-ul din NBA, va fi locul de batalie dintre Green Bay Packers si Pittsburgh Steelers, iar eu sper sa fie un meci cat mai spectaculos desi se va jucat pe suprafata sintetica. Dar cum inca sunt un novice in ale sportului american cu balonul oval, cele mai calde informatii le gasiti pe site-ul NFL sau pe aici.

Fiti pe faza ca in deschidere o sa cante Black Eyed Peas, iar in pauze o sa rule multe reclame. Una dintre ele mai jos.

Personal favourite!? Hmm. Fiind un rookie la sportul asta imi e cam greu sa-mi aleg o echipa favorita din cele 2 sau una cu care tin. Poate o sa castige Packers. Asta dupa ce am vazut la proiectia de pe Matasari.

[youtube o2VFV-Xkdgw]

11 years ago

2 Comments

  1. Eu nu i-am vazut deloc pe Steelers. Dar pe Green Bay i-am vazut jucand. Quarterback-ul este inconstant, apararea e buna, dar cu momente de cadere urate de tot. Asta e impresia mea. Sunt chibit dupa ce am vazut vreo 5-6 meciuri de NFL anul asta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *