Asertiunea

De cand am pasit prima data pe holurile facultatii am simtit roiul acela de albine care se indreapta spre tine cu o viteza ametitoare si te imbie agale catre standul lor. Care stand? Al Ong-urilor studentesti. Fiecare imi zicea hai si pe la noi, treci si pe aici, dar nu ne trece cu vederea nici pe noi. In fine.

Tot ce vreau sa zic e ca apartenenta la un ong studentesc e un lucru pe care i l-as zice oricarui boboc care ajunge pe bancile unei facultati. Fratilor, chiar va recomand sa aplicati pentru un ong pe perioada studentiei pentru ca se merita si la un moment dat va fi benefic.

Primul lucru pe care l-am primit de la un ong a fost Ghidul Studentului Economist. Cred ca daca mai caut atent prin zecile de reviste de acasa sigur gasesc numarul ala. Apoi la cateva luni distanta am primit un numar din Asertiunea, pe care nu sunt sigur ca il mai am. Dar mie intotdeauna mi-au placut revistele. Cand le-am tinut in mana prima data nici nu ma interesat de cine sunt facute. Anul urmator m-am alaturat altei organizatii.

In seara asta am participat la relansarea revistei Asertiunea (editia Martie 2011), un proiect ASER. Si pentru 2 ore cat am stat in True Club, a meritat sa ma intorc la zilele cand citeam revistele de la cap la coada. Si atmosfera a fost una placuta, chiar daca eram singurul peste esuat de pe acolo. Pentru ca pe langa cativa Aseristi vechi pe care ii cunosteam si cu care mai aveam ceva tangente restul lumii era void main pentru mine. Dar lucrul asta nu ma speriat deloc.

M-am asezat frumos pe un scaun, am citit Asertiunea si mi-a placut, dar am asista in liniste si la speech-urile persoanelor invitate. Si dupa cum ziceam si pe twitter mi-a fost dor de proiectele ONG-urilor studentesti si de Lecturi Urbane. Pacat ca inca unii nu inteleg ca la astfel de adunari trebuie sa-i respecti pe speakeri si sa nu acaparezi sala cu galagie. Dar cum erau foarte multi oameni, trebuia sa ma astept la asta.

In fine. O seara placuta petrecuta in compania unor Aseristi. Si o treaba foarte buna facuta de PM-ul proiectului si de gasca ei vesela din jur. La cat mai multe numere de acum incolo.

11 years ago

2 Comments

  1. Sper sa ne vedem mai des de acum incolo, la cat mai multe evenimente ONGSiste 🙂 Ma bucur ca ai fost acolo! *hughug*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *