Cum am trai fara roboti?

Mai bine? Mai prost? La fel ca in prezent. Intrebari existentiale pe care fiecare pamantean si le pune atunci cand isi vede planeta invadata de extraterestrii. Stai ce?

Va rog sa stergeti mental paragraful de mai sus. Acum ca ne-am introdus cu bine in atmosfera sa trecem la subiectul din seara asta. Dupa cum stiti, mie imi place mult designul grafic. Si se pare ca si baietilor de la Creative Monkeyz le place. Dar totusi un anumite lucruri care pe mine nu m-au atras in isteria numita RObotzi, fenomenul care a atras peste 77 de mii de utilizatori de facebook (romani sau nu), 75 dintre ei gasindu-se si prin lista mea de prieteni.

Pana aici toate bune si frumoase, nu contest ca au fost atat de tari incat sa-si stranga atatia fani. Poate si una din cauze a fost incidentul cu repostarea continutului gratuit pe care cei trei oameni din echipa il fac de catre alti utilizatori. Sigur, e munca lor si chiar daca e gratis mi se pare o atitudine deplasata sa fii tu mai cu mot sa reuploadezi continutul altora.

Nu stiu de cei care asteapta cu infrigurare fiecare episod, dar mie in mod clar nu imi plac RObotzi. M-am straduit azi dupa-amiaza sa vad toate episoadele create si nu m-a impresionat absolut niciunul. Pur si simplu nu m-a prins nimic din sketch-urile alea de 1 minut si ceva, 2 chiar la ultimele episoade.

In materie de grafica, nu prea am ce sa le reprosez celor de Creative Monkeyz. Grafica pentru fiecare episod e chiar foarte tare chiar si designul robotilor e la fel de tare. Dar pentru dragul continuarii serialului si pastrarii fanilor loiali, ar mai putea crea si alte scenarii independente. Ar fi ceva frumos.

Ca am scapat de partea grafica, ar fi cazul sa trec la copy. Majoritatea replicilor din episoadelor  mi se par banale si lipsite de umor. Cateva injuraturi aruncate pe aici si pe acolo nu si-au facut efectul si nici macar nu m-au facut sa schitez un zambet. Am ras doar la o singura scena din episodul 2 si doar 2 replici mi s-au parut mai interesante: “Saiba cu ochi” din episodul 2 si “Crappy language pack selected” din episodul 5.

Nu stiu. Poate nu sunt eu targetul vostru, dar chiar gasesc sketch-urile fara pic de umor. Oricum, asta era doar o parere exprimata dupa vizionarea celor 7 episoade plus pilotul. Ah, da. Si nu-mi place deloc replica de inceput cu ce faci. Si intro-ul dureaza putin cam mult pentru un sketch de maxim 3 minute.

In rest ce pot sa mai zic? Pentru creatori: Felicitari pentru munca voastra si lucrurile free pe care le puneti pe site si pe viitor incercati sa gasiti si cateva glume mai piperate decat cele din primele sapte episoade.

11 years ago

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *