Empower Campus

Cum te-ai simti daca tu esti unul dintre 60 de tineri alesi sa participe intr-un program intens de dezvoltare personala si profesionala? Cum ai reusi sa treci prin cateva saptamani de training-uri cu 7 dintre cei mai buni traineri din Romania?

Daca nu stii cum, dar tii neaparat sa afli, Empower Campus e programul pe care nu trebuie sa-l ratezi. Astfel poti avea ocazia de a interactiona cu trainerii, de ati insusi anumite cunostinte din mai multe domenii si a face un nou pas spre o cariera stralucita.

Tot ce trebuie sa faci e sa completezi formularul de aici, sa mergi la interviul de selectie si sa speri ca vei fi unul dintre cei alesi.

Sincer sa fiu e o oportunitate ce nu trebuie ratata, mai ales ca multi tineri dornici de afirmare incearca sa-si inceapa o cariera relationand cu oameni relevanti domeniului pe care il targeteaza si acumularii unor cunostinte  adiacente lucrurilor predate in facultate.

Posibilitatile sunt multe acum si niciodata nu ai de unde sa stii de unde pica fisa castigatoare. Mai ales daca inveti lucruri utile de la niste oameni cu experienta. Ce sa mai zic? Timp sa ai, vointa sa fie si musai sa gasesti un loc pentru stocatul informatiei. Macar de un lucru esti sigur. Castigi nu numai informatie ci si o experienta de viata.

Mai multe informatii si detalii poti gasi pe site-ul oficial: www.empowercampus.ro

Ce mai astepti? Te-ai inscris?

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *