Drumul mingii

Povestile sunt facute pentru a fi traite si retraite la nesfarsit. Oare cati dintre noi se gandesc cu nostalgie la golurile pe care Hagi le inscria la mondialul din ’94, la noaptea magica de la Kiev sau orice alt moment magic din fotbalul romanesc.

Cand esti copil, bati mingea in spatele blocului cu prietenii, spargi geamuri si te gandesti ca vrei sa fii ca ei. Mai cresti si incep sa-ti placa alte lucruri dar tot iti incurajezi echipa favorita chiar daca pierde sau castiga. Chiar daca in ecuatie intra tot felul de scandaluri care pateaza istoria si frumusetea sportului. Si te intrebi de ce ai vrut sa ajungi ca ei.

Sa mergi pe drumul tau. Sa fi unul dintre acei suporteri care nu-si lasa echipa la greu si sa le arati altora ce inseamna fotbal adevarat. Sa le arati drumul mingii si sa te bucuri pentru fiecare secunda din meci. Pentru orice gol, orice pasa geniala si orice lovitura libera executata perfect.

Sa castigi. Dar pentru asta trebuie sa mergi pe un drum. Anul acesta drumul tine de la Timisoara si se opreste la marea finala din Brasov. Pentru ca anul acesta finala Cupei Romaniei se desfasoara in provincie. Iar pentru a ajunge la Brasov, mingea oficiala va fi purtata 2400 de km prin 35 de orase timp de 40 zile. De 1000 de oameni.

Cum poti face parte din cei 1000 de oameni care isi vor arata devotamentul fata de sportul rege? Destul de simplu.

Tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii pe “Drumul Mingii“, sa-ti completezi profilul si sa-ti alegi tronsonul pe care vrei sa alergi. Apoi depinde de tine daca vei fi ales unul dintre cei 1000. Promoveaza-ti profilul cum stii tu mai bine si in mod sigur vei fi ales.

Timp mai e destul, dar ar fi bine sa va inscrieti cat mai repede ca locurile se ocupa. Iar daca vreti sa ramaneti la curent cu Drumul Mingii pagina de facebook si contul de twitter va stau la dispozitie, pana la final.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *