Din mana in mana

… sa ajunga si la mine. Ce sa ajunga e intrebarea? Bine, fie va dezvalui imediat.

Mie imi place tare mult jucaria asta. Bine, nu neaparat unul de ultima generatie. M-as multumi si cu un Ipod Touch 3G si niste casti care sa amplifice bine sunetul. Acum de ce mi-as dori eu un Touch?

Pai in primul rand, nu-mi place sa ascult muzica la telefon. Deci ipoteza Iphone, never gonna happen. Apoi eu mai uit deseori sa-mi incarc Ipodul Nano atunci cand se descarca. Si plec dimineata spre job si nu pot suporta bruiajul si galagia din metroul. Prefer sa ascult o muzica buna si sa citesc o carte la fel de buna.

In al doilea rand sunt un fanatic al jocurilor. Era imposibil sa nu am un joc pe telefon sau pe laptop. Tot timpul trebuie sa butonez ceva si mai ales atunci cand incerc sa ma destind trecerea la nivelul x din jocul y e primul lucru pe care stiu ca trebuie sa-l fac fara sa fiu obligat. Si urmeaza faza legendara. Multe din jocurile destinate consolelor au fost portate si sunt disponibile pentru ipod/iphone:  Madden NFL, Need For Speed sau Grand Theft Auto. Si sa nu uit de Angry Birds.

Te-am convins sau nu? Daca, da bine. Daca nu, tot la fel de bine. Dar poate vrei sa tragi cu ochiul si pe aici, totusi campania Quickmobile e in toi si mai sunt doar cateva ore pana se termina. Time is ticking. Tic-Toc.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *