Squirrel+Head=Luv

Astazi, intr-o companie mai mult decat selecta (de fapt era ieri 23 martie), adica direct pe twitter – facebook si in blogosfera s-a lansat noul site al celei mai importante agentii romanesti de publicitate: Headvertising. Nu-i asa ca va place mai mult imaginea de mai jos in locul site-ului alb cu putin flash embed-uit din anii trecuti.

Eu zic ca va place :)). Mie unul nu. Pot sa jur ca e un mic teasing  al celor de la Headvertising si ca in curand isi vor schimba si ei look-ul intr-unul mai web 2.0. Chestia funny e ca poti da click pe fiecare din “mailurile respective care ori iti arata lucrari trecute din portofoliul de clienti al agentiei sau alte lucruri care nu sunt sigure la locul de munca.

Hmm, ma intreb in cate zile o sa fie reveal-ul?  5? 7 zile? 2 saptamani. Eu unul sunt curios sa vad ce pregatesc. Si poate cu ocazia asta isi maresc si ei portofoliul de lucrari din ultimii 2 ani. Voi ce ziceti? Hoinaru cum comentezi?

11 years ago

4 Comments

  1. Pai Gabi, eu unul habar nu aveam de campania respectiva. Sunt multe lucruri pe care le-am scapat de pe mashable. Nu pot fi la curent cu totul. Dar mie unul nu-mi place clientul de mail. Ideea e interesanta.

  2. Nu era o remarca la adresa ta, ci apropo de originalitatea campaniei (daca e campanie). Si ideea e interesanta, nimic de zis, doar ca nu-i a lor. E tot din categoria “a, hai sa facem si noi chestia X ca aia si sa vezi ce o sa dam pe spate internetul romanesc, pentru ca oricum aia habar nu au”.
    P.S. De asta e misto internetul, ca daca furi ceva, chiar si o idee, tot se prinde cineva 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *