Acceleratul distractiei

Stiu ca majoritatea dintre voi sunteti oameni carora le place sa petreaca. Ganditi-va cum ne-am trai viata fara petreceri si bautura? Gri, nu? Atunci hai frumos la o petrecere in tren. Hai ca stiu ca nu mergi cu trenul in fiecare zi. Nici eu nu fac asta si in ultimul an daca am mers o singura data cu trenul. Dar asta e o ocazie speciala.

Si acceleratul Beck’s nu asteapta pe nimeni in gara. Asa ca mai bine nu-l pierde. Pleaca in data de 9 aprilie din Gara de Nord cu destinatia Campina si retur la Gara de Nord. Ce-l face asa de special?

Pai, eu zic ca e tot ce ai vrea de la o petrecere. Muzica, bere multa si distractie. Un lucru pe care eu nu am reusit sa-l fac pana acum la Beck’Sperience. Prima data n-am ajuns la Noisettes iar a doua oara n-am prins trenul. A treia oara nu se mai rateaza deloc.

Cum ajungeti in tren? Pai mecanismul e destul de simplu. Ori te inregistrezi aici cu un cod si poti castiga una din cele 600 de invitatii duble in tren sau daca te consideri o persoana norocoasa, poti apasa butonul “Urca in tren” de mai sus si daca cuplam cat mai multe garnituri de tren, ai sansa sa fii unul dintre cei zece norocosi (alesi prin tragere la sorti) care vor merge la o bere cu bloggeri.

O bere asa de placere, ca nu mergem sa facem ravagii pe acolo.

Mergem sa bem o bere?

11 years ago

2 Comments

  1. mie mi-ar fi placut sa merg..trebuia sa postezi si pe grupuri, ca sigur mai venea lume
    ai prins trenu anu asta?:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *