Business BootCamp

Știți zilele acelea când ai tăi te întreabă ce vrei să faci pe viitor? Sau mai bine zis încearcă uneori să-ți inducă să faci și X, Y sau Z.  Că cine știe ce se întâmplă.

Mie nu mi-a plăcut niciodată chestia asta. Adică nu m-am simțit bine în pielea mea când lumea îmi zicea asta. De asta am preferat să îmi ocup timpul cu lucrurile care îmi plac, să merg la evenimente și să fac lucrurile pe care mi le-am setat eu, nu alții.

Poate dacă nu făceam voluntariat nu ajungeam să îmi împart timpul între școală, ONG și evenimente. Poate nu ajungeam la BizCamp. Mulți de poate. Dar aici voiam să ajung. La BizCamp. La boot camp-ul dedicat studenților și tinerilor profesioniști. Ajuns la ediția cu numărul 5.

2 zile pline de conferințe și seminarii, în care aveți ocazia să aflați lucruri noi de la oamenii din companii și să interacționați cu aceștia. Doar trebuie să alegeți.

Pe lângă conferințele care abordează subiecte principale din business și dezvoltare personală (branding, antreprenoriat, voluntariat, leadership), seminariile de dupa amiază aduc un plus de informație și cunoștinte pentru cei interesați de IT, consultanță, farmacie sau FMCG.

Plus că participarea la conferințe și workshop-uri implică nu numai însușirea unor cunoștințe despre companii și mediul de lucru din acestea, dar și posibilitatea de a câștiga internship-uri în aceste companii, vouchere pentru certificări IT și jucăria de mai jos:

Mai rămâne un singur lucru de făcut. Să vă înscrieți la workshop-uri și conferințe, aici. Termen limita: 8 mai, orele 23:59 pentru înscrierile la conferințe și 6 mai, orele 15.

Iar pentru mai multe detalii site-ul BizCamp vă stă la dispoziție. 9-10 mai, Howard Johnson Hotel.

PS: De azi și cu diacritice.

10 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *