Ce inseamna wild?

Dacă ai habar te rog împartășește asta. Glumesc. Mult. Poate wild înseamnă asta. Sau poate înseamnă asta. Și definitiv wild trebuie să fie ceva ieșit din comun. Ceva spectaculos dar îndeajuns de nebunesc încât să nu intre în categoria inconștiență, ci în categoria “suficient de nebun, dar normal și responsabil încât să încerc asta”.

Pentru mine wild a însemnat mai nimic până acum. Dar wild vreau să fie un weekend în care să mă dau pe tiroliană, să fac bungee și cățărări indoor.  Dar asta nu înseamnă că nu am parte de evenimente wild în viața mea.  Ce evenimente? Păi cea mai wild petrecere a anului din câte am auzit în ultimele 2 săptămâni.

Asta după ce în prealabil primisem un mail o invitație la un eveniment. Dar ce eveniment nu știam. Știam că trebuie să o primesc personal. Totuși eram mirat de ce nu o primesc direct în mail ci doar în modul normal. Livrată prin poștă.  Aveam o doza mare de curiozitate. Asta e clar. Până când acum 2 seri am primit minunăția de mai jos:

Și după toate lucruri întâmplate în online cu șopârlele, era clar că ce se găsea în cutia de mai sus nu avea cum să mă sperie. Doar era o invitație la petrecerea oficială de lansare a berii Desperados. Ideea e că petrecerile Desperados sunt renumite pentru lucrurile extravagante care se întâmpla acolo(căzi pline cu licoarea magică, tatuaje, acrobații cu șerpi, graffiti și evident multă distracție).

Bine. Eu clar vreau să încerc berea cu tequila și să mă distrez. Și să păstrez șerpii la distanță de mine. Și evident să schimb câteva cuminte cu multă lume.

Fiindcă un party nu e complet fără muzică, line-up-ul de mâine seara include: Șuie Paparude, Les Elephantes Bizzares și Sistem. Cum o petrecere Desperados e demențială, locul unde se desfășoară nu e pompos, dar e pe măsura: Hala Automatica, Calea Floreasca nr. 159. De la 21.30.

Nu sunteți convinși încă? Atunci priviți cu atenție video-ul de mai jos.

[youtube 961UJXWJkis]

Mulțumirile merg la fetele de la McCann PR pentru invitație.

11 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *